Iston

Spelas av: [Valentine]

Namn: Iston Av Nela’thaënas
Kön: Man
Ålder: 21
Längd: 178 cm
Tyngd: 68 kg
Ögonfärg: Blå
Hårfärg: Blond
Födelseort: Nela’thaënas
Folkslag: Skogsalv
Lojalitet: Återstår att se
Civilstånd: Singel

____________________________________________________________

.:OM ISTON:.

Medelklass skogsalv som levt livet rätt väl utan att det varit direkt lyxigt, Han har haft det han behövt men inte mycket mer än det om man säger så. Han klär sig snyggt, äter bra men har inte mycket extra att kasta på småting kort sagt. Växte upp tillsammans med sex syskon där han själv är yngst och den mest vilda av dem alla. Syskonskaran har tagit diverse jobb och bevisat sig vara bra medlemmar av samhället medans Iston fortfarande har en bit kvar att ta sig. Man ser redan på utseendet en hel del olikheter mellan honom och de övriga familjemedlemmarna. De andra är välvårdade, vältalande med ljus hy som bevisar att de håller sig i skuggan en hel del medan Iston är totala motsattsen där. Han har solbränd och med fräknig hy, håret är kortklippt med en enstaka lång fläta och det är inte ovanligt att se både löv och grenar befinna sig i det blonda håret. Kläderna kan lätt finnas smutsiga och välanvända efter dagarna som tekniskt sätt borde ha varit lugna i Nela’thaënas men som aldrig verkar det när det kommer till Iston.

Han har svårigheter att koncentrera sig och har mycket överskottsenergi konstant vilket inte direkt gör honom till den bästa studenten i staden. Han kan läsa och skriva vilket om man frågar honom är gott nog i detta stadiet på hans liv, det finns ju trots allt roligare saker för honom att göra. Detta inkluderar skogsutflykter, ridning, vapenträning, djursocialisering och så gott som allt anant roligt han kan hitta på istället för att sitta fast i böcker. Han har inte direkt några mål med sin existens hittills utan gör mest det han känner för vilket inkluderar piprökande, spritintag och ibland även svordommar om det passar tillfället. (Självfallet kanske roligt med plott här? ;D)

Han har inte funnits allt för många år så hittills har det inte hänt mycket i hans liv. Det vanliga har skett med uppfostran, regler som han brutit, skador från dumma påhitt och ett försök till studier till den grad han kunnat. Ett fåtal kärlekstillfällen och krossat hjärta en gång med men inte större, betydande händelser om man säger så. Jobbar för närvarande med lite allti i allo där han hjälper folk med uppgifter om dagarna för att tjäna in lite extra pengar, Så inte ens där har han några större planer ännu.

____________________________________________________________

.:FAMILJ:.

Millyn, Mor – 469 år
Ragnas, Far – 513 år
Itheria, Syster – 116 år
Lissabella, Syster – 45 år
Gaston, Bror – 103 år
Ysaar, Bror – 103 år
Koren, Bror – 219 år
Renjan, Bror – 88 år

____________________________________________________________

.:EGENSKAPER OCH FÖRMÅGOR:.
– Naturmagi
– Vapenstudent

.:SVAGHETER:.
– Envis
– Rebellisk mot traditioner
– Hyperaktiv
– Lätt Uttråkad

Leave the field below empty!

A password will be emailed to you.