Nikita Zodiac

Spelas av: [Valentine]

 • Namn: Nikita Zodiac
 • Kön: Kvinna
 • Ålder: 20
 • Längd: 175 cm
 • Tyngd: 64 kg
 • Ögonfärg: Skogsgröna
 • Hårfärg: Eldröd
 • Födelseort: Hannadon, Karm
 • Provins: Isilas
 • Folkslag: Människa/Me’erfolk
 • Lojalitet: Karm
 • Civilstånd: Singel

___________________________________________________________________________________

 

.:BIOGRAFI:.

Dotter till en av karms furstar i Isilas Provinsen, och tillhörande hus Zodiac som även är en av provinsens vinodlare. Hon har tre äldre bröder vilket självfallet gör henne till det yngsta barnet i familjen. Hon planeras att giftas bort i framtiden och studerar innan detta för att få kunskap över världen och diverse annat.

 

.:UTSEENDE:.

Hon är en mycket vacker kvinna som även från invånare i Karm kallas “Flamman av Karm” tack vare sitt udda, röda hår. Håret är inte orange som vanliga rödhåriga människor brukar äga utan klart rött som får hennes gröna ögon att sticka ut märkbart. Hon har fina lockar i sitt långa hår och håller det vanligtvis utsläppt då det är det hon föredrar. Hennes hy har en ljusare karaktär och hennes kroppsform är smal med mjuka kurvor. Att säga att hon inte är vacker skulle vara en lögn då hon mer liknar någon magisk varelse likt en älva även om hon inte äger en droppe sådant blod. Hon är dock ett halvblod där hälften är av me’erfolk karaktär vilket ger henne kunskapen att kunna skifta in till me’er form. Hennes fena är vackert blå i olika nyanser med inslag av lila och vitt likt en lejonfisk fena. Samma färger följer över hennes hy under vattnet men det är få som faktiskt känner till att hon är ett halvblod då hon föredrar att befinna sig ovanför ytan. 

I sin mänskliga skepnad så har hon inga fjäll alls och klär sig i fina klänningar då hon kommer från en fin adelsfamilj i Karm. Hennes favorit färg är blå så det är vanligt att se henne i de färgerna på kläderna. 

.:PERSONLIGHET:.

Nikki är en varm person med hjärtat på rätt ställe och stor kärlek till barn även om hon ännu inte har planer till att skaffa egna. Hon är artig där en god uppfostran spelar en stor roll och ser till att ge personer respekten som de förtjänar att få. Detta kan självfallet variera beroende på vilket person hon pratar med, skulle en kunglighet eller adel inte visa henne respekten som hon förtjänar så faller hennes intresse att prata med dem. Spelar självfallet intresserad och trevlig men sitter och väntar på att bli av med dem. Detta är rätt komiskt då hon faktiskt har en tendens att finna bad boys intressanta och fastnar i samtal med dessa karaktärer tills hennes familj schasar bort henne från personen i fråga. I hennes värld finns det bara dåliga bakgrunder och inte hopplösa män vilket ännu inte har motbevisats för henne. Hon är dock inte speciellt naiv och ser ofta faran som utspelar sig framför henne och agerar på det hon bevittnar. Det är inte direkt lätt att lura in henne i en mörk gränd till exempel då hon har lärt sig att vara vaksam när det kommer till sådana ting. 

Hon är en väldigt kreativ person som både dansar, sjunger och målar. Dessutom är hon riktigt bra på det med. Hon ser det vackra i så gott som allt och får fram det genom sin kreativa sida på olika kreativa sätt. Man kan ofta finna henne bara sittandes med blicken ut över havet eller något annat landskap i timtals, bara suger åt sig det hela likt en svamp. Vanligtvis kan man senare se informationen hon samlat på sig i till exempel en tavla. 

.:BAKGRUND:.

Hennes adliga mor hade ett “olyckligt” möte med en me’erisian som ung och vart då gravid med Nikita. Hon berättade för sin man att hon var med barn efter det olyckliga mötet och hade turen att han inte verkade bry sig om det och valde att se Nikita som sitt egna barn. Me’ermannen vart avrättad offentligt för sina handlingar. Modern ljög för att bevara familjens heder då hon i egentligen haft en sommar romans med den me’erisian. Hon tvingades se honom avrättad tillsammans med familjen och även om hon inte visade det då så känner hon enorm skuld över hela situationen. 

Under Nikitas uppväxt vart hon lärd att inte visa upp sin me’er form vilket till en början som barn var svårt men i sinom tid så lärde hon sig att kontrollera saken. Hon sattes i skolning i tidig ålder och med tanke på sin adliga status så var hon inte tillåten att leka våldsamma lekar eller lära sig att försvara sig själv men det passade henne rätt bra om sanningen skulle fram. Hon gillade lugnare lekar med gosedjur och dockor så på det sättet så var hon ett bra adligt barn för sin familj. Hon var alltid pappas lilla flicka dock och varje gång han kom hem förstörd från sina resor och strider så var det första hon gjorde att krama om honom samt. lysa upp hans dag med något löjligt gulligt. 

Hon låtsades ofta som att hon var en prinsessa som barn och lärde sig både att sjunga och dansa vilket hon idag fortfarande gör. När hon kom upp i tonåren slutade hon leka med sina leksaker och låtsas vara en prinsessa men behöll sin varma natur och började hjälpa till när hon kunde att ta hand om djur. Vanligtvis familjens egna djur likt hästar och katter men även diverse djur som fastnat i fällor eller på andra sätt behövde hjälpas. Som tonåring fick hon även veta att hennes far inte var hennes biologiska far men för henne spelade det ingen roll för oavsett så skulle det alltid vara han som ägde titeln. Något som värmde hennes far väldigt men som han aldrig skulle säga högt, tuff som han är. 

.:EGENSKAPER/FÖRMÅGOR:.

 • Dans
 • Målande
 • Sång
 • Undervattensandning/me’erisian

.:SVAGHETER:.

Hon är fysiskt svag och äger inte direkt mycket muskulatur. Hon kan inte heller slåss eller använda vapen till mer än att skära upp en skiva bröd eller laga mat. Hon är inte heller direkt snabb på fötterna då hon så gott som hela livet varit rätt stillsam. Utöver sin me’erform så har hon inte heller (vad hon vet) några magiska talanger.

.:FAMILJ:.

 • Narcissa Zodiac – Mor, 46 år 
 • Lucian Zodiac – Far, 48 år
 • Joseph Zodiac – Bror, 28 år
 • Malcom Zodiac – Bror, 26 år
 • Killian Zodiac – Bror, 24 år

.:ROLLSPELSTRÅDAR:.

 

Leave the field below empty!

A password will be emailed to you.