Agaroth

Spelas av: [Vintersaga]
Aktiv i:

Namn: Agaroth

Kön: Skiftande, kvinna just nu

Ålder: 3000+

Längd: 1,90 m

Tyngd: 80 kg

Ögonfärg: Grön 

Hårfärg: Rubinröd

Födelseort: Nela’thaënas

Yrke: Rådgivare

Folkslag: Skogsalv

Lojalitet: Aenya, Skogsalverna, Rättvisa

Civilstånd: Ogift

Biografi: 

Agaroth har levt ett blandat liv, påbörjat i Nela’thaënas skogar där hon och hennes familj levde bland träden, borta från det samhället som ansåg Agaroth ett märkligt, opålitligt barn. När Aldiea grundades sökte de sig dit och Agaroth levde länge ett ganska händelselöst liv, där hon tränade på sin magi, lekte med skogens alla väsen och ägnade ytterst lite tid åt politik och den bebyggda världen omkring dem.

När Aldiea föll däremot och Agaroth, då föräldralös, tvingades fly bestämde hon sig för att hennes tid med skoj och flams var förbi och hon började ägna sig åt politik, stridskonster och att på riktigt utveckla sina magiska förmågor. Självlärd och oortodox i sina magiska metoder orsakade en otroligt snabb klättring i inflytande bland de andra magikerna och i hennes nya hem i Nael’thaënas. Hon var snart ansedd en av stadens mäktigaste magiker, dock med en tydlig parantes: Hon grundade många av hennes beslut i instinkt hellre än logik. Om någonting kändes fel kunde hon vägra använda magi för att vinna slaget, även på bekostnad av andra inblandades liv.

Driven av ett eget etiskt kompass, många gånger oförutsägbart, gick det inte att lita på att Agaroth skulle vinna alverna något slag alls. Hon blev uteslutande en magisk rådgivare, en helare och en lärare.

Förmågor hon många år senare började erbjuda rebellgruppen Akh’Nairfinde, vilka hon snart anslöt sig till och övergav den post hon tidigare hållit i Dal’elath. Däremot huruvida hon har anslutit sig till upproret för att hon tror på deras sak, eller utifrån lojalitet till Aenya, det är inte helt enkelt att avgöra. Sannolikt är det lite av båda.

Utseende: 

Personlighet:

Familj:

Egenskaper och förmågor:

Svagheter:

Leave the field below empty!

A password will be emailed to you.