Arzin

Spelas av: Yazfein

Namn: Arzin Xelvezas
Kön: Oftast han men lite vad som känns rätt just då. 
Ålder: Okänd
Längd: ca 6-7 meter i sin sanna form
Tyngd: uppåt 700kg i sin sanna form
Ögonfärg: Lysande röds
Hårfärg: mörkt brun päls på ryggen
Födelseort: Avgrunden
Folkslag: Demon
Lojalitet: Sig själv 

 

Biografi

.

Bakgrund

Arzin har för första gången på flera hundra år lyckats ta sig genom barriären mellan avgrunden och detta plan. Han har tidigare åkallats sparsamt då väldigt få vet hans fulla sanna namn. Men de gånger han åkallats är det för att sprida död och förstörelse eller ibland hemsöka platser för att skrämma folk från att beträda dem.

Utseende

I Arzins sanna form pryds den något stora mänskliga kroppen av en onormalt stor hjortskalle utan skinn eller senor, de tomma hålorna glöder som om en eld brann där i. Armarna övergår strax efter armbågen till en rovfågels hårda hud och slutar i fyra klor på var hand. Benen är från låren ett lejon i utformning och slutar i kloförsedda tassar. När Arzin rör sig framåt är det på alla fyra och hornens toppar är då ca 6 meter över marken. I bröstet sitter det en knytnävsstor kristall som även den verkar brinna med en inre eld.

Personlighet

Azrin är arrogant, nästan på gränsen till dåraktig ibland. Han

Familj

Om demonen har en familj är det nått den aldrig nämnt.

Egenskaper och förmågor

Förutom en övernaturlig styrka och tålighet kan demonen ta andras kroppar som sin egen. Om denne har svagt nog sinne. Han lånar inte kroppen utan plundra, sliter sinnet itu och utplånar det tidigare jaget. Han kan också under kortare tid ändra sin egen storlek och han har viss begränsad magi i övrigt. Mest litar han till sitt sinne och styrka.

Svagheter

Underskattar andra som inte är demoner eller står nära Lloth eller andra gudomar. Humanoida varelser är något han ser ner på och anser de borde krossas om de är dumma nog att inte låta sig styras. Så han förväntar sig inte de ska kunna stå upp mot eller överlista honom.

Leave the field below empty!

A password will be emailed to you.