Bastian II Brenton

Namn: Bastian II Brenton
Spelas av: Arcsteel
Befattning: Furste i Ordoniet, under hus Gustenburg
Härkomst: Karm

Bastian II Brentons historia börjar med hans far, Lucien Brenton. Lucien var länge furste över sin region och styrde med järnhand. Han tog ut höga skatter, krävde stora mängder skörd av folket och satt otroligt gott i sitt hem omgiven av flärd. Trots sin växande impopularitet hos folket lyckades han med åren bygga upp sitt furstendöme till en militärmakt att mäta sig med. Han såg även till att satsningar i utbildning och jordbruksutveckling gjordes. Furstendömet som Lucien lämnade efter sig var förvisso rikt och starkt – men också oroligt på grund av missnöjet mot fursten.
En natt när Bastian precis fyllt 18 år dog Lucien av en hjärtattack. Nog för att han var ganska gammal men man misstänker att han blivit förgiftad. Bastian får kliva upp och ta sin fars plats, precis som han formats till hela sitt liv.

Åren går och Bastian kämpar hårt med att få folket på sin sida. Han sänker inte de höga skatterna, men ger mer av skörden till folket och använder istället överflödet av pengar för att skapa handelskontrakt och bygga relationer. Sakta men säkert börjar han bli mer populär, men många jämför honom fortfarande med hans far. Bastian har levt hela sitt liv med folks fördomar om att han är en vedervärdig människa, precis som Lucien var. Det har till och med gått så långt att alla de damer han friat till tackat nej – till hans mors förtret. Hon pratar inte om annat än att han behöver skaffa arvingar.

Leave the field below empty!

A password will be emailed to you.