Charmeine Cerulea

Charmeine Cerulea är en Eshim som är uppvuxen i en by med likasinnad art, långt ifrån alla andra. Byn är väldigt skygg och vill inte ha någon kontakt alls med omvärlden då de klarar sig helt själva med hjälp av sina vingar och fiske. Charmeine som visade en tidig skicklighet med båge fick äran att tränas av dem få krigarna i byn som skulle hålla främmande borta om en sådan situation uppstod. Det ända Charmeine hade i kunskap var det som lärdes från de äldre och de få krigarna som fanns i byn, med andra ord var det inte mycket om världen, bara mest om överlevnad.

Ceruela står för vind och är just det element hon kan ta mest hjälp av, lärt sig att styra vinden under sina vingar en aning för att bli väldigt skicklig och snabb i luften. Med sin utomordentliga syn och bågskytte är hon dödlig i skyn men rätt klumpig på marken. Hon behärskade svärd men var inte överdrivet duktig inom den konsten, speciellt då hon inte bar några större muskler.

 

Som ung har hon alltid känt ett drag mot omvärlden, ett kall att få vara till nytta och få vara med i något större än vad hennes by kunde erbjuda. Hennes moral ansågs hög och hon gjorde alltid sitt yttersta för att hjälpa andra. De få små orättvisor hon varit med om i byn hade hon direkt ställt sig framför och avvärjt vilket också var en drivkraft inom henne. Hon ville att rättvisa alltid skulle skipas och att det goda skulle segra.

Detta gjorde henne väldigt rastlös i sin by och då hon ansåg sig tillräckligt mogen och vuxen tog hon sitt pack och flög iväg. Självklart var det många som protesterade och försökte stoppa henne men då få var lika skicklig som henne i luften lyckades hon lämna sin by bakom sig för att söka nya äventyr,

Leave the field below empty!

A password will be emailed to you.