Cyril Kylianson

Spelas av: Sigmund

Namn: Cyril Kylianson
Kön: Man
Ålder: 31 år
Längd: 165 centimeter
Tyngd: 64 kg
Folkslag: Människa
Lojalitet: ?
Yrke: Säljsvärd
Ursprung: Karm

 

BAKGRUND
Cyrils liv har främst spelats bland Karms mörka skuggor; då han arbetat som säljsvärd för flertalet kriminella organisationer och skurkar i storstäderna, sedan lång tid tillbaka. Med hjälp av sin korta längd så är han kvick och akrobatisk; i strid beskrivs det att han dansar med fienden.

Men på grund av sitt yrke, så har flera satt ett värde på hans huvud. Detta ledde till att han tvingades fly ut till landsbygden. Där arbetade han som vakt för somliga feodalherrar, tills han bestämde sig att styra kosan till väst för att tjäna mer rikedomar.

PERSONLIGHET
Cyrils hemlighetsfulla personlighet är något som inte många har fått reda på. Det sägs att han är rävaktig och den enda lojaliteten han har är till rikedomen. Trots detta så beskrivs han av somliga som en god kamrat och beskyddare.

UTSEENDE
Långt och ovårdat, hår; där de gråa ögonen skymtas bakom strimmor av det korpsvarta håret. Även en mörk skäggstubb pryder den bleka hyn.
Cyril klär sig i en sliten kappa med en tung  huva, dock med smidiga plagg under – ifall rörelse skulle behövas.

FÖRMÅGOR
Trots att vara en säljsvärd, så har Cyril en hög charisma och har talat sig ur knepiga situationer, vilket har räddat hans liv i vissa fall. Men behöves det så är han snabb med att dra sitt svärd, och har så sätt tjänat folks tillit som säljsvärd.

SVAGHETER
Cyrils tålamod rinner med brådska ut i sanden, vilket har aldrig varit hans starkaste sida.

Leave the field below empty!

A password will be emailed to you.