Elyonora Esmey Delilah af Tossel

Spelas av: Zollyx

Namn: Elyonora
Kön: kvinna
Ålder: 15
Längd: 150 cm
Ögonfärg: grön
Hårfärg: honungs blont
Folkslag: människa
Civilstånd: gift. 

 

Hon var ett problematiskt barn minst sagt.

Hennes uppväxt va en blandning av fina middagar och att lära sig hur en dam beter sig. Hon blev bortskämd av sina föräldrar som enda barnet till en fattig men gammal ätt, var hon värdefull. Men när hon va 13 vårar så skedde ett mirakel. Hon fick en lillebror. Hon delade sina föräldrars lycka men upptäckte snart att hennes plats som familjens hopp och framtid va borta. Nu va hon vad de flesta kvinnor va. En handelsvara. Ett sätt att göra hennes familj rikare. Men hennes uppväxt hade gjort henne lynnig och viljestark. En egenskap kvinnor inte skulle ha. Hennes föräldrar dolde henne väl för att se till att rykten om hennes kynne inte skulle läcka utanför hushållet.

Hon va fast på sommargodset medans hennes lillebror visades upp till bekanta. Och vad hon inte hade vetat. Hennes föräldrar sökte en make till henne.

 

Hon fick ett brev av sina föräldrar som talade om för henne att hon skulle resa till sin blivande make inom en vecka. Maktlös packade hon sina saker och gav sig av med några få soldater, sin amma, och sin kammarjungfru.

 

Hon lovade sig själv att hon aldrig mer skulle låta andra styra hennes liv. Redo att döda sin make om hon fann det nödvändigt.

 

 

Leave the field below empty!

A password will be emailed to you.