Eranya

Spelas av: Siilverteip

Namn: Eranya
Kön: Kvinna
Ålder: Någonstans i yngre medelåldern
Längd: 179 cm
Tyngd: 65 kg
Ögonfärg: Bruna
Hårfärg: Rödorange
Födelseort: Nela’Thaënas
Folkslag: Alv
Lojalitet: Sin familj och alla djur
Civilstånd: Singel

Biografi

Spenderade många år i studier vid Ela Silaniye. Har sedan dess spenderat tid med att resa och driva omkring i Nela’Thaënas skogar för att lära sig så mycket som möjligt om naturen, samla på sig förnödenheter och hålla sig undan andra alver.

Bakgrund

Eranya växte upp utanför huvudstaden, vid Spegelsjöns södra del. Redan som barn märktes det att hon inte var som andra. Tillbakadragen och tystlåten i större sociala sammanhang. Eranya fann tidigt att hon hellre hade djuren som sällskap än andra alver i sin ålder. Hennes föräldrar gjorde väl vad de kunde för att få henne att skaffa vänner och partners, men märkte att det inte gav något större resultat. När Eranya slutligen uttryckte intresse för att börja studera vid Ela Silaniye stöttade de henne gladeligen, i hopp om att hon skulle knyta bekantskaper där.

Något besvikna blev de väl när Eranya sedan bestämde sig för att ge sig ut på egen hand i Nela’Thaënas, men insåg snart att de inte kunde ändra på sin dotter. Eranya hälsar på sin mor och far ibland, för att se hur de har det.

Utseende

Lång, ståtlig och smärt.

Med sitt rödorange hår, sina bruna ögon och det något spetsiga ansiktet påminner hon mycket om en räv. Det är även den formen hon tar de gånger hon skiftar.

Hon går klädd i naturens färger för att smälta in.

Personlighet

Tystlåten och introvert men samtidigt studerande och fundersam. Observerar och bearbetar innan hon ger sig in i någonting.

Håller hellre sällskap med djur än andra alver.

Ointresserad av politik och intriger.

Familj

En mor och en far någonstans i huvudstaden.

Egenskaper och förmågor

Druid

Hamnskiftare, tar formen av en rödräv

Svagheter

Blir lätt trängd och vill fly undan i pressade situationer. Omedveten om vad som händer i resten av världen.

Leave the field below empty!

A password will be emailed to you.