Kailan

 • Spelas av: [Valentine]
 • Namn: Kailan
 • Kön: Man
 • Ålder: 28 år
 • Längd: 179 cm
 • Tyngd: 69 kg
 • Ögonfärg: Ljusblå
 • Hårfärg: Brun
 • Födelseort: Iserion
 • Folkslag: Alv
 • Lojalitet: Råttorna
 • Civilstånd: ?

__________________________________________

.:Utseende:.

Han har kortklippt, vanligen ruffsigt brunt hår med ett par klara blå ögonpar. Han äger en hel del tatueringar men de man lägger märke till mest är de han har i ansiktet och på halsen. Alla tatueringarna är enbart svarta i färg utan att vara allt för komplexa men som säger att det inte är en vanlig medborgare oavsett. Det är inte ovanligt att man ser honom blodig och smutsig till skillnad från de flesta andra alverna som är rena och propra av sig. Han klär sig vanligtvis i svart; linne, jacka och byxor med ordentliga läderstövlar och vanligtvis har han bandage över läkande sår samt skråmor.

__________________________________________

.:Personlighet:.

Han är en kaxig liten skit som tror att han är betydligt bättre än vad han egentligen är vilket i vissa fall kan vara rätt så irriterande för de andra gäng medlemmarna då han är en ungalv dessutom. Se det lite som an kaxig, världen snurrar runt mig tonåring och allt som går fel är något som är riktat mot honom personligen, i hans huvud i alla fall. Han är inte helt utan charm dock vilket har fått några gängmedlemmar att irriterat se det som att ta hand om ett småsyskon. Självfallet långt från alla men vissa verkar bry sig en hel del om att se till att ynglingen överlever.

Han är besatt i att visa hur tuff han är och gör sina uppdrag som om livet står på stel även om han inte alltid får de viktigare uppgifterna då han som sagt är en yngling men då han får de av det karaktärslaget så går han alltid in för det till 100% utan att tänka på sitt egna liv så han är i alla fall dedikerad. Han kan även vara rätt ful i munnen som kanske kommer från att ha växt upp på gatan och han visar sällan respekt för någon även om de är kungligheter. De han visar respekt för är de äldre i hans gäng för att lägga fram det lätt. Han vill alltid imponera på dem och visa hur tuff han är men utanför gänget är det inte vanligt att se honom respektfull.

Han är inte heller direkt kreativt lagd så vid planering av diverse ting så kladdar han ner planen i ett icke så snyggt sätt men vad spelar det för roll så länge det blir förstått? Självfallet blir fienden fulare dessutom än gäng medlemmarna på teckningen då han lägger ner mer tid på gängets karaktärer än fienden. Det ska tilläggas att även de skisserna inte är direkt bra heller.

__________________________________________

.:Bakgrund:.

Föddes utan en far i slummen av Iserion av en mor som lever på att sälja sin kropp. Han var en olyckshändelse och även om han inte ännu känner till det så har han olyckshändelser av syskon med som föddes innan honom. Hans mor är inte direkt den moderliga själen vilket gjorde att hans välmående inte direkt var en prioritering, antagligen en anledning till att han skaffade sin nya “familj” i gängvärlden. Redan som barn hjälpte han råttorna med diverse ting för mat och tak över huvudet då han inte direkt kunde bo med sin mor då det “förstörde hennes arbete”.

Det finns för många tillfällen som han hungrig och ensam suttit ute i regnet då hans mor hade kunder och vid lika många tillfällen så tänkte hon inte ens på att släppa in honom efter mötena var avklarade. Ibland hade han turen att hon irriterat suckade och gav honom ett mynt för att köpa mat så länge han slutade hänga utanför hennes rum.

Han var ett argt barn som tog till sig att leka med knivar då hans förakt för sin mor gick överstyr. Med en dåligt kladdad skiss av sin mor så satte han upp skisserna och försökte att kasta kniv på bilden vilket gjorde att han efter ett tag blev lite av en expert med klingor. Hans favoritvapen är långdolkar vilket grodde fram under hans ilskna stunder. Detta var en av anledningarna till att han gick med i råttorna helt och hållet för kamrater, mat och tak. Med ilskan han växte upp med så fann han sig till rätta i denna miljön och har varit där så gott som hela sitt liv.

.:Råttorna:.

Råttorna är det största gänget i det alviska ghettot och de känns igen främst på att de gärna tatuerar sig och då gärna siffror för att stoltsera med hur länge de har suttit i fängelse eller hur många de mördat. Råttorna specialiserar sig på rån och smuggling. De kontrollerar Iserions svarta marknad och tjuvgillen, inget värdefullt passerar Iserion utan deras vetskap.

Det är allmänt känt bland alverna i Iserion att majoriteten av de hemlösa tiggarbarnen (alviska som mänskliga) jobbar för Råttorna, de samlar in information emot mat eller pengar. Många av de spetsörade tiggarbarnen ansluter sig senare till Råttorna. En vanlig initieringsrit till Råttorna är att hugga ner och gärna döda en av Iserions stadsvakter.

Råttornas huvudkvarter ligger i norra delarna av slumområdet, men dessa är det enda gänget som även är verksamma i staden utanför alvernas slum. Eftersom Råttorna är så många och har ett stort område, har de två ledare, som båda är anses vara mästertjuvar; Halamar och Lyari.

Efter Iserions blodbad har Råttorna hållit ganska låg profil och det går rykten om att de hyser en stor andel upprorsmän och rebeller bland sitt folk.

__________________________________________

.:Familj:.

 • Arwyn – Mor
 • – Syster
 • – Bror
 • – Bror

__________________________________________

.:Egenskaper och förmågor:.

 • Utvecklad stridsteknik med klingor.
 • Avsvärjelse – Förmågan att skapa skyddande sköldar och utöva magi som neutraliserar andra magiker.
 • Elementärmagi (Vatten) – förmågan att manipulera och forma de fyra elementen eld, luft, jord och vatten efter ens vilja.
 • Hög smärttröskel

__________________________________________

.:Svagheter:.

 • Omogen
 • Ful i munnen
 • Kan inte för sitt liv skjuta med pilbåge
 • Bekräftelsebehov

__________________________________________

.:Länkar till rollspelstrådar:.

 

Leave the field below empty!

A password will be emailed to you.