Kamilla

Spelas av: [Vintersaga]
Aktiv i:
Under förlustens tyngd

Namn: Kamilla
Kön: Kvinna
Ålder: Okänt
Längd: 220 cm klädd i rustning
Tyngd: Okänt
Ögonfärg: Okänt
Hårfärg: Okänt
Födelseort: Okänt
Folkslag: Okänt
Lojalitet: Rättvisa
Civilstånd: Okänt

Biografi:

Det var inte länge sedan nu som det började spridas rykten och prat om en osjälvisk riddar-klädd vandrare som vandrar från by till by och hjälper de som behöver henne, oavsett om det handlar om att bära vatten eller jaga monster eller banditer. Hon särar på bråk, löser dispyter mellan bråkande grannar och nekar belöning när det erbjuds. Enligt de flestas beskrivning verkar hon vara som tagen ur någon saga, en riddare vars enda mål verkar vara att göra livet bättre för alla andra.

Bakgrund:

Hennes ursprung är okänt, men de första historierna började dyka upp efter en räd mot en av byarna i Karm, där anfallarna blev uppsökta samma natt av en krigare som brände deras läger och jagade undan dem med hot om döden skulle de återvända. Sedan dess har det med ökande frekvens börjat dyka upp historier om denna riddare som slåss mot allt som kan tänkas beskrivas som ondska eller orättvisa.

Utseende:

Bakom rustningen vet man inte vad som väntar, men vad som inte går att missa är hennes stora form. Iklädd någon slags metallrustning från topp till tå och ett väldigt svärd vars vikt enbart är tillräckligt för att vålla skada till de flesta som hamnar under det.

Se bild ovan. Skapad av: VarsenTheSunbro

Personlighet:

När man ser på henne är det svårt att tro, men när man talar till denna riddare utstrålas en vänlighet och en genuin, ödmjuk önskan att göra ditt liv bättre. Hon verkar agera enligt tron att det finns gott inom alla, och fastän hon inte är blyg med att använda sig av våld, så är det sällan som hon verkar ta fler liv än situationen kräver av henne. I strid ser man henne ofta använda den flata delen av sitt svärd, sparkar, händer och kropp istället för att klyva sina motståndare i hälft så som ingen tvivlar att hon kan.

Vid kontakt med främlingar frågar hon ofta om området har lidit av plågor av något slag, och efter att hon fått reda vad hon kan kring det så beger hon sig iväg. Det är inte alltid hon kommer tillbaka, men oftast är problemet löst efteråt.

Familj:

Okänt. Hon färdas ensam.

Egenskaper och förmågor:

Kamilla är ingen snabb individ, men för sin storlek kan hon förvåna, och hon är ingen man springer ifrån i första taget. Hon bär ett väldigt svärd med en hand som skulle få många att kämpa även med två händer, och hon visar tecken på militärisk träning i strid. Om hon är magisk har hon inte visat något tecken på det, men hon demonstrerar en styrka som inte är normal.

Svagheter

Hennes svagheter verkar vara få, utöver att hon har en stor träffyta, hon rör sig ganska långsamt och främst av allt så verkar hon vara redo att ta skada hellre än att bryta mot sin kod. Hon har en vänlighet till sig även i strid, och strävar oftast efter att avväpna, hindra eller stoppa hennes motståndare än att faktiskt dräpa dem. Det är inte osannolikt att hon skulle vara redo att dö för att bevara sin kod, av det man sett och hörd av henne att döma så här långt.

Leave the field below empty!

A password will be emailed to you.