Kapten Avarosa

Spelas av: [Vintersaga]
Aktiv i:

Namn: Avarosa
Kön: Kvinna
Ålder: Okänd
Längd: ~170 cm
Tyngd: ~70 kg
Ögonfärg: Blå
Hårfärg: Grått
Födelseort: Okänt
Folkslag: Människa
Lojalitet: Okänd
Civilstånd: Okänt

Biografi:

Avarosas ursprung är okänt, men hon leder en piratbesättning med ett väldigt hat mot sina offer. Än har hon inte varit känd länge nog för att man ska ha kunnat hitta ett mönster i de hon jagar, men det är inte många som lyckats komma undan när hennes skepp väl valt ut sitt mål. Det verkar inte vara rikedomar som styr hennes byten, då de överlevande skeppen ofta har innehållit värdesaker som vanligen hade plundrats av pirater om de tagit skeppet.

Vad man vet om henne är att hon använder sig av magi, och att hennes besättning inte är helt mänsklig, eller alla gånger ens dödlig. Hon styr med en järnhand och har blivit sedd bestraffa sin besättning våldsamt om de går emot henne, ibland med döden.

Bakgrund:

Okänd, en dag började man höra talas om en ny pirat som härjade på haven, och det är det första man vet om Kapten Avarosa.

Utseende:

Ung, mänsklig kropp, ljus hy och ljusgrått, nära vitt hår. Hon har ett egentligen ganska enkelt utseende, fastän vacker, med få avvikelser i skönhet. När hon använder sig av mer kraftfull magi börjar hennes ögon utge ett blått ljus.

Personlighet:

Skoningslös och våldsam men tålmodig. Hon är lugn i de mest intensiva situationerna och har setts vandra genom stridigheter utan att verka oroa sig för sin egna säkerhet. Hon talar hårt men sant till sin besättning och från vad som sagts om henne så har hon även varit helt ärlig med sina offer, även om sanningen många gånger varit hemsk. Men hon verkar stå fast vid sitt löfte vad det än är, och bestraffar de som tvingar henne att bryta mot det.

Familj:

Okänd

Egenskaper och förmågor:

Hon framstår vara en mäktig magiker som säkerligen har haft en utbildning inom de magiska konsterna. Om det är en mer etablerad utbildning eller om hon tränats privat är okänt, men hon är disciplinerad, kalkylerande och hennes magi är mångsidig och välfokuserad. Hon kan leverera kraftfulla attacker med sin magi, samt skyddsbesvärjelser och visar även psykiska förmågor så som mental manipulation och mentala smärtor. Än finns det inga tecken på vart hennes begränsningar går.

Svagheter:

Okända, men hon verkar väldigt självsäker och försätter sig själv i samma situation som hon skickar in sin besättning i, vilket utsätter henne för potentiella hot. Hennes svaghet kan bedömas vara hennes självsäkerhet.

Leave the field below empty!

A password will be emailed to you.