Kellan Ljushult

Namn: Kellan Ljushult

Kön: Man

Ålder: 26 år

Längd: 180 cm

Tyngd: 75 kg

Ögonfärg: Smaragdgrön

Hårfärg: Mörkbrun

Civilstånd: Ogift

 

Biografi & Bakgrund:

Kellan Ljushult kommer från en familj av högborgare och akademisk adel, kända för sina intellektuella strävanden och intellekt. Medan hans familjs fokus främst var på akademin, upptäckte Kellan sin egen passion för uppfinningar och ingenjörskonst redan vid ung ålder. Hans far, en respekterad forskare med en gnutta intresse för ingenjörskonst, upptäckte Kellans unika talang och främjade hans entusiasm. Det blev snabbt uppenbart att Kellan överträffade sin far i förmågan att omvandla uppfinningsidéer till praktiska skapelser.

Tragedi drabbade Ljushult-familjen när en konspiration iscensattes av deras adliga likar. Djupt avundsjuka på Ljushults status och framgångar sökte dessa sammansvurna att eliminera all konkurrens och svärta ner familjens rykte. Genom en serie av intriger fällde de Kellans familj för ett brott de inte begått, vilket slutligen ledde till familjens tragiska öde.

Mirakulöst nog lyckades Kellan undkomma ödet som drabbade hans familj. Överväldigad av sorg och drivet av en brinnande önskan om rättvisa, svor han att avslöja sanningen och ställa konspiratörerna till svars för deras grymma handlingar. Dock har hans strävan efter rättvisa visat sig vara en skrämmande utmaning, eftersom konspiratörerna är inflytelserika och skickliga manipulatörer inom adelsvärlden.

Trots att han besitter ett skarpt intellekt är hans uppfinningar fortfarande mestadels idéfrön som väntar på att få liv. Kellans skapelser fungerar som en manifestation av hans outnyttjade potential och erbjuder glimtar av hans uppfinningsrikedom och lovande framtida framsteg.

Samtidigt som Kellan bär en brinnande önskan om rättvisa i sitt innersta, hade han inte färdigheter eller medel att utföra sina önskningar. Efter att ha blivit upprotad från sitta forna liv, har Kellan beslutit sig för att vara äventyrare.

Som äventyrare är Kellan ännu otestad och kan betraktas som en nybörjare. Genom att göra gott i världen, skydda de oskyldiga och bekämpa orättvisor, hoppas han kunna göra en varaktig och positiv inverkan samtidigt som han fortsätter att söka efter den rätta möjligheten att avslöja sanningen bakom konspirationen.

Hans föredragna vapen är hans pålitliga armborst, som han hanterar med måttlig träffsäkerhet. Han har själv byggt detta första anpassade vapen, som noggrant modifierats av hans egna händer. Detta armborst är ett bevis på hans ingenjörskonst. Hans uppfinningsrikedom ger honom även färdigheten att skapa en mängd olika prylar och mekanismer.

Utseende:

Kellan Ljushult är en ung man med en osäker och försiktig framtoning. Hans medellånga hår är rufsig och oregelbundet, vilket ger honom ett lite vildvuxet utseende. Färgen på hans hår är en naturlig mörkbrun nyans, som nästan får det att se ut som om solen har kysst topparna och skapat ljusa slingor. Hans smaragdgröna ögon är nyfikna och skimrar med en uns av osäkerhet och ungdomlig entusiasm.

Kellan har en ungdomlig och något osäker hållning. Hans axlar är något böjda och han har en försiktig gång, som om han är lite oviss om vad som väntar honom runt hörnet.

När det gäller klädsel väljer Kellan praktiska plagg som är anpassade för äventyrslivet. Han bär en tunn, smidig jacka i en dov olivgrön färg, som skyddar mot vind och regn utan att hindra hans rörelsefrihet. Under jackan har han på sig en mörkblå skjorta med veckade ärmar, som ger honom ett lite mer formellt utseende i kombination med de mer funktionella kläderna. Han bär också ett par robusta byxor i en jordnära brun färg, perfekta för att klara av terrängens utmaningar. På fötterna har han bekväma kängor i en mörkgrå nyans, som ger honom stabilitet och grepp under sina äventyr. Hans kläder är inte pråliga eller överdådiga, men de bär på en subtil elegans och enkla detaljer som avslöjar hans bakgrund som en högboren akademiker.

Kellan bär även med sig några karakteristiska detaljer i sin klädsel och utseende. Han bär alltid med sig en läderrem runt handleden, där han fäster små verktyg och instrument som kan vara användbara för hans uppfinningar och äventyr. Remmen är prydligt utformad och fungerar som en visuell påminnelse om hans passion för mekanik och ingenjörskonst.

Kellan bär även en enkel brosch: en heraldisk vapensköld med en fackla som motiv. Facklan är familjen Ljushults symbol.

Personlighet & förmågor:

Kellan har en introvert tendens och finner sin energi genom att utforska idéer och mekanismer i sitt eget sällskap. Han föredrar att vara tyst och observera innan han agerar, men kan vara engagerad och passionerad när det kommer till ämnen han brinner för.

Kellan är känslosam och har en inbyggd empati för andra som lider orättvisor. Han strävar efter att hjälpa de svaga och oskyldiga och har en stark känsla av rättvisa. Trots detta kan han vara skeptisk mot personer han inte känner väl på grund av det svek han upplevt tidigare.

Kellan är mycket samvetsgrann när det gäller sitt uppfinnande och sina projekt. Han är en metodisk och detaljorienterad person som lägger ner mycket tid och ansträngning på att förbättra sina förmågor. Han har en stark vilja att slutföra det han påbörjar och är envis när det kommer till att lösa problem och övervinna hinder.

På grund av sin tragiska bakgrund och förlusten av sin familj kan Kellan ha en tendens att uppleva perioder av sorg och vrede. Han arbetar aktivt med att hantera sina känslor och finner styrka genom att koncentrera sig på sina mål och strävan efter rättvisa. Han är envis och kämpar för att inte låta sina negativa känslor ta överhanden.

Kellan är en mycket kreativ individ med en passion för uppfinningar och teknik. Han är nyfiken och öppen för nya idéer och möjligheter. Han har en stark fantasi och en djup längtan efter att utforska världen och göra skillnad. Han är ivrig att lära sig och utveckla sina färdigheter för att bli en skickligare äventyrare och uppfinnare.

 

 

Leave the field below empty!

A password will be emailed to you.