Koganosuke Ito

Namn: Koganosuke
Kön: Man
Ålder: 30
Längd: 190 cm
Ögonfärg: Brun/gröna
Hårfärg: Svart
Födelseort: Zhaso
Folkslag: Niraian
Lojalitet: Nirai,
Civilstånd: Förlovad

Bakgrund

Koganosuke är den förstfödda sonen i sin familj och därav lades mycket förväntningar på hans axlar redan innan han ens kunde gå. Då familjens handel började växa stort krävdes det mycket inom familjen för att fortsätta blomstra och Koganosuke fick väldigt tidigt följa med sin far för att lära sig om familjens företag. Han visade i tidig ålder ha väldigt många talanger men det var inget av detta som han verkade vara exemplarisk i vilket han ständigt fick höra från sin besvikne fader. Han var snabb att lära sig i sin utbildning men det fanns alltid någon som visade sig vara bättre, hur mycket han än försökte. Detsamma gällde stridskonsten och då hans föräldrar hade höga ambitioner var han aldrig tillräcklig i deras ögon. Det som gjorde att de inte försökte göra sig av med honom var hans mångsidighet då han trots allt ändå inte visade någon riktig svaghet.

Som tonåring växte han upp till att bli en riktig charmör och kvinnotjusare, ett sätt att få komma bort och gömma sig lite från alla sina plikter. Detta satte honom i otaliga dumma situationer som hans föräldrar skällt ut honom för men dem hade även stärkt hans självförtroende när det kommer till utseende och charm.

Under sin uppväxt så fick han 6 st till syskon som alla försökte konkurrera med honom. Det var fyra bröder och två systrar, det var väl systrarna som han blev närmast med då de inte kunde konkurrera på samma sätt som bröderna. Den näst äldsta sonen visade sig vara betydligt mycket skickligare med svärdet än honom själv vilket han ständigt blev påmind om. Deras relation växte till en mer hatisk eftersmak när de väl sågs men då Koganosuke visat sig bättre i att sköta handeln och affärerna så lyckades han hålla sig till godo med sin fader för att inte bli ersatt.

Det var döden från sin yngsta syster som fick honom att bli lite mer reserverad och kall. Hon dog i hans famn på grund av en sjukdom han inte kunde bota vilket han aldrig kommer förlåta sig själv för. Trots att det inte låg på hans axlar tog han ändå detta som ett totalt misslyckande och var troligen det första riktiga misslyckandet han haft i sitt liv. Han var 20 år när det hände.

 

Familj

Familjen består av hans mamma Katsuye Ito och hans far Takahashi Ito. Kaito kommer från en familj som livnärt sig på export och import av silke och kläder. Efter att Aiko giftes in började företaget verkligen blomstra då hon tog fram designer på kläder som satte modet runt omkring i landet. Genom hennes öga för detaljer och skicklighet med olika designer lyckades familjen blomstra och skapade en förmögenhet fort.

Hans syskon i storleksordning Toshiro (man), Rinji (man), Montaro (man), Kentaro (man), Chiyo (kvinna), Yuriko (kvinna)(avliden).

Leave the field below empty!

A password will be emailed to you.