Kospow

Spelas av: Dakke

Namn: Kospow (Walks into the woods)
Kön: Man
Ålder: 270år
Längd: 2.10
Tyngd: 55kg
Ögonfärg: Tomma mörka ögonhålor, långt bakom hjortskallen finns där ett par ljusgråa ögon utan pupiller. 
Pälsfärg: Svart 
Folkslag: Människa, Wendigo
Lojalitet: Ingen
Civilstånd: Emotionellt bunden till sin döda partner. 

Biografi

Som 18åring var han djupt förälskad i en flicka, en förbjuden kärlek då Kospow var av lägre ekonomisk rang. De umgicks därför i smyg, långt inne i de djupa skogarna. En dag föll de båda genom ett dolt berghål i marken, flickan skadade sig svårt i fallet och det enda Kospow kunde göra var att försöka finnas där för henne. Trots flera försök att hitta en väg ut och ropa efter hjälp så dök ingen upp. Flickan somnade tillsist in i hans famn, och Kospow blev ensam kvar nere i mörkret. Dagarna passerade, dagar som blev till veckor och hungern satte in. Det enda som fanns var den en gång söta levande flicka, som nu lämnat honom. Han grät och vrålade ut i det dystta mörkret, medan han sakta förde den slappa handleden från liket mot sin öppna mun. Han tog en tugga, och förseglade sitt öde med Wendigon.

Utseende

Som människa hade han långt ebenholt färgat hår, mörka ögon och solkysst hy. Han var ca 1.70 lång.

Som Wendigo blev han betydligt längre, magrade av så revbenen syns längs med bröstkorgen. Över huvudet bär han ett kranium i form av en hjortskalle med stora magnifika horn. Hans kropp är täckt av mörk päls och fingrarna är förklädda med långa klor.

Personlighet

Han är en eremit.

Familj

Hans familj bestod av mamma, pappa, två yngre systrar och deras mormor som flyttat in på äldre dar. I nutid har Kospow ingen familj kvar i livet. Hans familj visste aldrig vad som hände honom efter att han försvann. Bybor trodde att han hade rymt med flickan, vilket gjorde att familjen tillslut fick flytta ifrån byn då de fick utstå mycket hat och trakasserier.

Egenskaper och förmågor

Han är en mycket stark, och har en onaturlig snabbhet som gör honom till ett av skogens mest fruktade rovdjur.

Leave the field below empty!

A password will be emailed to you.