Lilla Sparven

 

Spelas av: [Valentine]

Namn: Okänt för icke vampyrer. Går under namnet “Lilla Sparven”.
Kön: Man
Ålder: 263 år
Längd: 166 cm
Tyngd: 56 kg
Ögonfärg: Gula
Hårfärg: Vitt/grått
Födelseort: Okänt
Folkslag: Vampyr
Lojalitet: Ingen.
Civilstånd:

____________________________________________________________

#Utseende#

Ser nästan pojkaktig ut tack vare sin korta längd och lätta kroppsvikt men om man bortser hans lilla hydda så ser han ut att vara runt 25-30 år gammal. Han är enbart 166 cm lång och spinkigt byggd vilket får folk att tro att han är harmlös, för vad skulle han kunna göra liksom? Håret är silver och vitfärgat och ögonen besitter en stark gul färg som inte är så vanligt att bevittna hos andra. Stirrar man honom rakt i ögonen så brukar det skapa rysningar på kroppen såvida han inte skådespelar sig att vara så harmlös som han faktiskt kan se ut.

Han är dyrt klädd men klädstilen ändras konstant och man kan väll inte direkt påstå att han har en gräns till hur han går klädd. Vill ha gå runt i en klänning så gör han det liksom. Tack vare det aningen androgyna utseendet han har så kan man helt bli lurad att han är kvinna om man inte använder logiken att han inte har bröst.

Över vänstra halvan av ansiktet så har han ett långt ärr vilket förgyller hans vanvett då han kopplar på sitt normala jag och inte längre låtsas vara harmlös. Han använder ALLA typer av vapen även om det är nytt för honom. If there is a will, there is a way liksom.

Huden är mörkare än vad man annars brukar tro att vampyrer äger och han besitter en solbränd look vilket lurar de flesta som faktiskt känner till att vampyrer existerar.

____________________________________________________________

#Personlighet#

Sparrow kan om han vill verka som en varmhjärtad och omtänksam typ enbart för att nå det mål som han satt upp för sig själv. Detta spelar han till perfektion, vaggar in dig i en känsla av falsk trygghet tills dagen kommer då han flår dig och gör om dig till en matta eller skapar matskål från din skalle. Det är den ända sanna glädje som han kan uppnå; Fånga in dig och sedan spela tills han tar ditt liv, för att inte tala om din själ. Det har hänt ett antal gånger att en maffia boss har bett om att ha Sparrow som anställd och göra allt smutsig arbete som att döda fiender, tortera, springa ärenden och dylikt men ingen går säker, är han uttråkad så kan du dö. Maffia boss eller inte. 

Självfallet har han sina skummare drag där han inte ens bryr sig om att skådespela sig trygg och istället har oroväckande konversationer med plantor eller liknande ting. Det är inte ovanligt att höra honom sadistiskt tala till blomstret att han drar bort blad efter blad tills de avslöjar sanningen för honom utan något vett alls. Han tenderar att bli lätt uttråkad trots allt och finns det inte en människa att lemlästa då så åker plantor och djur illa ut istället.

Hans blodtörst är enorm och han äger varken filter eller skam. Man eller kvinna spelar ingen roll då han sätter sig i knät på någon för att påbörja uppvaktningen för att få sig ett bra mål med mat. Hans favorit typ av blod (enligt honom) är från folk som blivit skrämda från vettet dock, vilket han mer än gärna gladeligen ser till att det sker.

____________________________________________________________

 

#Bakgrunds Exempel#

 • Hela hans släkt förutom han själv dog under spannet av 100 år på mystiska sätt som ingen riktigt kunde förklara. Verkade enbart som ren otur men i själva verket så var det han själv som tog livet av dem på olika, kreativa sätt för att han hade tröttnat på dem.
 • Han roar sig ständigt på motbjudande sätt som dessa; Han låtsades som yngling att vara ett hemlöst barn för att ta skydd inne i en kyrka. Nunnorna och prästerna tyckte otroligt bra om honom då det var det som han sett till vara poängen. Nunnorna “lämnade” till och från klostret och man hörde aldrig något från dem igen medan Sparven tröstade klostrets folks oro genom att baka otroliga köttpajer till dem som de gladeligen åt hungrigt upp. Utan att ens överhuvudtaget förstå att det var sina egna vänner som de mumsade på efter Sparven fått sin mat från personen i sig.
 • Under klostertiden försvann även ett och annat hemlöst barn och ett av dem hittades brutalt uppskurna på ett sådant sätt som gjorde det nästan omöjligt att identifiera dem. Prästerna skylde på orkerna självfallet.
 • Han gillade även att skapa vackra ting från kroppsdelar, speciellt skelett. Skålar från kranium, bestick från ben och så vidare som han sålde till inte ett ont anande folk. Han behövde inte ens pengar och folket trodde att de var gjorda av djurben.
 • Han har haft ett antal förhållanden, inget av dem höll speciellt länge dock. Man kan undra varför? Några överlevde detta dock förvånandsvärt nog även om en del kanske önskar att de inte överlevt alls.
 • Han jobbar till och från med kriminella organisationer med tanke på att de är ett av få yrken som han inte finner sig helt uttråkad inom. Allt har självfallet inte slutat väl för ledarna heller dock.
 • Har även byggt och använt en hammock av inälvor då han inte kände för att sova  på marken i en grotta under dagstid.

____________________________________________________________

#Egenskaper och förmågor#

 • Otroligt snabb och stark med mycket väl godkända reflexer.
 • Tankeläsning.
 • Ser minnen vid blodkonsumtion.
 • Kan använda sig av kamouflagering.
 • Skådespelar mästare.

____________________________________________________________

#Svagheter#

 • Blodtörst.
 • Empatilös.
 • Galen.
 • Genuint elak.
 • Klarar inte av sol eller silver.
 • Ser svag och tunn ut.

____________________________________________________________

#Länkar till rollspelstrådar#

Leave the field below empty!

A password will be emailed to you.