Magda Faélen

Namn: Magda Faélen
Kön: Kvinna
Ålder: 32
Längd: 180 cm
Ögonfärg: Blåa
Hårfärg: Vitt
Födelseort: Kaelred
Folkslag: Kaeler
Lojalitet: Kaelred, Hus Faélen
Civilstånd: Ogift

Biografi:

Bakgrund:

Utseende: Magda klär sig oftast i vitt, annars i ljus klädsel i ett försök att utstråla transparens, där den ljusa klädseln ska visa att hon inte döljer sitt smuts. Hon föredrar byxdräkt över traditionella klänningar och adelsklädsel, inspirerad av Celeras modevärld, en stad hon tar så mycket inspiration från i sitt utseende att hon kan enkelt misstas att komma därifrån.

Personlighet: Karismatisk, ambitiös och viljestark. Magda kliver över de hon måste för att uppnå sina satta mål, men är samtidigt flexibel i vilka de målen i stort är. Hon är svårplacerad politiskt, då hon verkar agera inom politikens alla spektrum.

Socialt är hon munter och artig, och kan prata i dagar om politiska ideologier och världsomfattande filosofier, men har även ett intresse för ridning och det mesta inom ämnet sport och tävlingar, då hon älskar idén att världen främjar vinnaren och hårt arbete och talang förtjänar belöning. Fastän hon själv inte är så tävlingsinriktad i sammanhang utanför politiken så älskar hon att sitta på sidan om och betrakta tävlingar.

Familj: Högadelsfamilj i Kaelred, en av sju syskon och märkbart mer känd än någon annan i hennes familj, särskilt inom den politiska världen.

Egenskaper och förmågor: Magda är född till att vara talare, hon kan i vilken given stund som helst slänga ihop ett tal eller en monolog om vilket ämne som helst och få det att verka sammanhängande och vettigt, även om hon knappt vet någonting om ämnet.

Hennes karisma, snabbtänkande och vassa tunga gör henne till ett politiskt kraftpaket som aldrig bör underskattas, även om hon verkar vara i tydligt underläge.

Svagheter: Magda anser sig inte som en krigare och saknar bortom nödvändig självförsvarsträning stridsförmåga. Hon är väl bekant med stridskonst, men skulle knappt kunna försvara sig själv mot ett tränat barn med vapen.

Leave the field below empty!

A password will be emailed to you.