Natalia Sacharov

Spelas av: EdenX

Namn: Natalia Sacharov
Kön: Kvinna
Ålder: 18
Längd: 158 cm
Tyngd: 50kg
Ögonfärg: Bärnstensfärgade/melerade/bruna
Hårfärg: Mörkt brunt
Födelseort: Druzina
Folkslag: Druzinier
Lojalitet: Sin familj och sin ätt främst
Civilstånd: Trolovad.

Biografi

Inget har saknats Natalia under hennes uppväxt. Hon kommer från en stor och stark ätt som trots alla de blodsfejder alltid kommit ut starkare på andra sidan. Rikedomarna, inflytandet och makten har ökat och ätten Sachorov anses nu som en av de starkaste i Druzina.
Men med framgång kommer  också plikter och pris att betala. Hennes bror har alltid fostrats i att en dag ta över efter hennes far, som i sin tur en dag kommer att ta över efter hennes farfar. Natalias position har den också alltid varit lika självklar. Att giftas bort och skapa en mäktig allians. Det var hennes mors öde, hennes mostrar och fastrar och kusiners likaså. Hon har aldrig haft något emot detta då hon ser det som sin självklarhet att stärka familjen och sin ätt.

Hon har sedan hon lärt sig gå fostrats i politik, sång, instrument och allt det som hör till att driva ett mäktigt hushåll. Men utöver det har hon även fått utbildning i kartläsning, kartframställning, navigering och segling. En utbildning som alla i hennes familj får. Att lära sig grunden i deras framgång har alltid setts som självklart och en plikt. Hon har själv fått följa med och segla över haven och trots sitt namn har hon fått arbeta sig upp i hierarkin på skeppen för att verkligen förstå det hårda arbete som ligger bakom familjens framgångar. Inget kommer gratis, allting har sitt pris men hedern kommer framför allt och är aldrig till salu.

Utseende

Natalia har alltid fått höra att hon är vacker. Hon är lik sin mor med ovanliga bärnstensfärgade ögonen som lyser mot det mörkt bruna håret och ljusa hyn. Släkten stoltserar stolt med de höga kindbenen och raka hakan vilket passar väl in med de skönhetsideal som råder i landet.

Hon har en stolt hållning och trots sin korta längd så uppfattas hon oftast som längre då hennes utstrålning gör att hon tar plats. Det mörka håret har hon ofta täckt under vackra besmyckade sjalar.

Personlighet

Natalia har fostrats till hårt arbete trots sin priviligerade uppväxt. Hon tror på familjen och blodet och är generös både med de tillgångar hon har och sin tid. Då hennes familj alltid eftersträvat hårt arbete och aldrig att glömma det arbete som ligger bakom deras tillgångar har hon även fostrats i att se värdet i en människas handlingar före deras namn och titlar. Hon är ung och med det följer också nyfikenheten till världen runt omkring henne och livslusten att uppleva den fullt ut. Detta har också lätt till att hon ibland handlar före hon tänker.

Familj

Far: Vadim Sacharov

Mor:Irina Sacharov

Bror: Ilya Sacharov

Natalia är de yngsta barnet i sin närmaste familj. Hon har en äldre bror men utöver detta har hon även flera far-morbröder, fastrar och mostrar för att inte nämna kusiner. Släktens överhuvud är hennes farfar Ivanov och för familj är hans ord lag. Släkten har en bra sammanhållning och styrs inom av en strikt hierarki.

Egenskaper och förmågor

Natalia spelar flera olika instrument och har en fin sångröst. Hon är också en duktig kartritare och bra på att navigera även om riktmärkena är få.

Svagheter

Kan uppfattas som bortskämd av människor som endast ser hennes namn och titel. Ibland kan hon vara impulsiv och inte tänka igenom besluten helt.

 

Leave the field below empty!

A password will be emailed to you.