Noah Huxley

 

Spelas av: EdenX

Namn: Noah Huxley
Kön: Man
Ålder: 27
Längd: 1.87
Tyngd: 80 kg
Ögonfärg: Bruna
Hårfärg: Mörkbrunt
Födelseort: Karm
Folkslag: Karman
Lojalitet: Sig själv
Civilstånd: Ogift

 

 

 

 

 

Biografi

Noah är inte typen som berättar om sitt liv. Men det finns ju inte så mycket att berätta. Han lämnades utanför ett av stadens alla barnhem när han var liten. Han minns inget innan tiden på barnhemmet och tiden där vill han mest glömma. Han försökte rymma flera gånger och släpades tillbaka fler gånger än han kan räkna. Innan sin 12e födelsedag hade han fått sitt första straff. När han var 14 år lyckades han äntligen rymma från barnhemmet och starta sin långa och rätt framgångsrika karriär i Hannadons undre värld.

Utseende

Skulle man försöka beskriva Noah med ett ord så skulle det vara stilig. Han är en stilig relativt ung man och mer än en gång har han förlitat sig på sitt utseende och sin charm för att få sin vilja fram. Han är något längre än gemene man och som mejslad ur granit. Men så har han spenderat större tiden av sitt liv med att antingen springa från lagen eller slåss mot motståndare som var ute efter samma mål som han själv.

Personlighet

I en första anblick verkar Noah vara en charmig, lättsam ung man. Han har lätt till skrattet och är inte den blyga typen. Men under ytan finns en mer allvarlig man med sina egna mörka sidor. Världen är i hans ögon svart och vit. Äta eller ätas, Döda eller att dödas. Inget är gratis och allt har sitt pris.

Familj

Noah lämnades som bebis på trappen till ett av Hannadons alla barnhem. Han har ingen familj han vet om och de som står honom närmast är två av de andra barnen som lyckades fly samtidigt som han själv.

Egenskaper och förmågor

Noah har en fallenhet för att alltid kunna ta sig ur svåra knipor. Han har lätt för att improvisera och charmar de flesta med sina blickar och sitt leende. Han kan försvara sig, både med nävar, dolkar och kortsvärd. Utöver det är han en mästerlig tjuv och han skryter ofta med att det inte finns ett lås i den här delen av världen som han inte kan dyrka upp.

Svagheter

Kvinnor. Denna ljuva last och Noahs absolut största svaghet. Kvinnor, vin och sång.

Leave the field below empty!

A password will be emailed to you.