Praasox Xagraz

Spelas av: Feffie

Namn: Praasox Xagraz
Kön: Man
Ålder: 32år
Längd: 205cm
Ögonfärg: Brinnande gula
Hårfärg: Brun
Folkslag:
Civilstånd: Singel

Bakgrund
Praasox föddes i en familj djupt inne i skogen där det var ont om mat. Han var en av sju syskon och hans föräldrar tog det hemska beslutet att adoptera bort honom och några andra av hans syskon. De ville att han och de andra skulle få en sån bra uppväxt som möjligt men Praasox såg detta som ett svek mot honom i många, många år.
Han hamnade hos en ganska välbärgad familj i Celeras som uppfostrade honom som sin egen son, men Praasox var rebellisk som barn och i tidig tonår eftersom han kände sig vilsen och oälskad av sina biologiska föräldrar. Det hände att han rymde hemifrån för att leta efter sin familj i skogen men adoptivföräldrarna hittade honom alltid med hjälp av stadens vakter men en gång även riddare. Det var då Praasox insåg att han ville bli riddare och påbörjade träning med sin adoptivfar innan han fick åldern inne för att gå med de riktiga riddarnas träning. Han fick dock verkligen bevisa att han hörde hemma där men blev snabbt accepterad av de andra då de upptäckte att han var väldigt duktig på att slåss.

Personlighet
Praasox kan uppfattas stel och allvarlig, humorslös och kall, men han har omedvetet byggt upp en mur som är svår att rasera. Han vill framstå som en tuff person men är egentligen en riktig mjukis. Han älskar att läsa, lära sig nya saker och faktiskt att jaga fåglar. Det har hänt att han legat på golvet och lekt med ett garnnystan också, fast självklart när ingen ser.
Han har en tendens att försöka lätta upp tryckta stämningar med dåliga eller opassande skämt då han inte har den bästa sociala förmågan.

Familj
Biologiska modern – Nasafa
Biologiska fadern – Motafit
Biologiska syskon – Sifa, Rutaf, Brotas, Uplis, Sima, Azak, Wuldas

Egenskaper och förmågor

* Skicklig i närstrid med svärd, dolkar men även nävarna
*

Svagheter

* Han avskyr vatten och värme

Leave the field below empty!

A password will be emailed to you.