Runar Vargabane

Spelas av: [Valentine]

Namn: Runar Vargabane/Svart Runar
Kön: Man
Ålder: 33 år
Längd: 189 cm
Tyngd: 100 kg
Ögonfärg: Blå
Hårfärg: Svart
Födelseort: Norra Kaldrland
Folkslag: Människa
Lojalitet:
Civilstånd:

____________________________________________________________

Bakgrund

Här kan du skriva om allt du vill berätta om din karaktärs liv.

Utseende

Beskriv hur din karaktär ser ut, här passar det också att lägga in en bild med verktyget “insert image”. Om du vill får du gärna skriva vem som gjort bilden, eftersom många är intresserade av det ifall dom ser en snygg bild!

Personlighet

Beskriv din karaktärs personlighet och karaktärsdrag.

Familj

 • Trygve Vargabane – Bror
 • Tyra Vargabane – Syster
 • Tyrild Vargabane – Syster
 • Snorre Vargabane – Far
 • Rangvald Vargabane – Bror, död.
  Ragnvald blev skjuten i ryggen av en giftpil i Mähren som fick honom att ruttna från insidan vilket visade sig att det gjorde honom oätlig. Han stod Runar riktigt nära och att inte kunna äta upp honom för att få hans styrka slog hårt på Runar.
 • Gerd Vargabane – Syster, död.
  Gerd druknade under en jakt av en kaskelott. Hon satt fast med sitt spjut i valen och vart dragen ner under ytan där hon drunknade. Hon blev sedan sina syskons middag.
 • Grind Vargabane – Syster, död.
  En av de tuffaste syskonen som dog av ett getingstick under en plundring söder ut då det visade sig att hon var allergisk. Grind blev maten för dagen innan de vandrade vidare.
 • Knut Vargabane – Bror, död.
  Knut dog under en strid i Gråskogen under en misslyckad plundring. Han dog en heroisk död där han dödade ett dussin män innan han själv fick huvudet avhugget. Knut åts sedan upp av de andra syskonen Vargabane.
 • Torkel Vargabane – Bror, död.
  Den yngsta sonen Torkel, blev söndersliten av en björn under sökandet av mat. Björnens päls pryder golvet i gästsalen då syskonskaran tog ut sin revansch i sin broders namn. Självfallet maten för dagen med.
 • Hakon Vargabane – Bror, död.
  Han stal en annan mans fru och vart dragen upp ur sömnen och spetsad på en påle utanför Vargabanes hem. Detta slutade i att familjen Vargabane gav sig ut för att hämnas. Alla som var inblandade och deras familjer gick samma öde till mötes som deras bror. Självfallet åt de sedan Hakon.

Egenskaper och förmågor

Beskriv din karaktärs egenskaper och förmågor. Är han/hon en magiker, riddare, bagare, musiker?

Svagheter

Något negativt du vill nämna om din karaktär? Det kan vara bra att hitta på några negativa och positiva karaktärsdrag för att balansera din karaktär. Är karaktären väldigt känslig, eller temperamentsfull, eller något annat?

Länkar till rollspelstrådar

 

 

Leave the field below empty!

A password will be emailed to you.