Yazfein Helvith

Namn

Yazfein Helvith

Kön

Man

Ålder

348

Längd

180

Tyngd

75

Ögonfärg

Stålgrå

Hårfärg

Vit

Hemort

Dar Zakhar

Ras

Mörkeralv

Tillhörighet

Dar Zakhar

Civilstånd

ogift

Skapad av

Johan

Biografi

Yazfein har levt ett hårt liv i mörker alvernas land, hunsad bara för att han varit en man. Men det livet har också gjort honom väldigt hård och samvetslös. Som en magiker av undervärlden är hans magi en som förvrider sinnet på folk, skadar eller dödar. Inget av det han gör är för att hjälpa någon annan än sig själv. För att stiga i rang inom det egna huset och bland andra mörker alver har han gjort mycket hemska saker men ångrar inget.

 

Bakgrund

Yazfein lämnade för många många år sedan Dar Zakhar av okänd anledning. Han är inte eftersökt av någon utan han bara lämnade utan ett ord till någon. Väl uppe på ytan sökte han sig till olika platser och utvecklade sin magiska förmåga. Strax innan inbördeskriget bröt ut slöt han sig till Leony Thaldwin. Dock såg han inte ut som sitt vanliga mörkeralvs jag utan som en äldre herre och magiker. Det dröjde inte länge innan han och Leony hade slutit ett avtal, sedan dess har han funnits vid hennes sida som rådgivare och högra hand. Att han får oönskade problem och personer att försvinna är det ingen som vet. Varför han står på Leony’s sida är det bara han själv som vet.

 

Utseende

. Mänsklig form

 

Personlighet

Beskriv din karaktärs personlighet och karaktärsdrag.

 

Egenskaper och förmågor

Marlokk. Hans magi har mycket med förstörelse och mörker att göra. Hans magi kommer inte från honom själv eller från saker runt om honom utan den kommer från Lolth själv som en av hennes välsignelser.

Leave the field below empty!

A password will be emailed to you.