Zorah

Spelas av: Framroobin

Namn: Zorah
Kön: Kvinna
Ålder: Okänt. Ser ut att vara runt 25-årsåldern.
Längd: 167cm
Tyngd: 63kg
Ögonfärg: ljusblå
Hårfärg: Mahogany
Födelseort: –
Folkslag: –
Lojalitet: –
Civilstånd: –

Bakgrund
Zorah är en ensam kvinna, som kan synas till lite överallt i Talanrien, vandrandes själv. Man vet näst intill ingenting om henne. En del känner till namnet Zorah, men nästan ingen vet vem hon är i verkligheten. De enstaka människor som sett hela hennes ansikte har också dött kort därefter.
Ryktena säger att hon först syntes till under slaget om Loradon. Vissa hävdar även att hon syntes till i Nela’thaënas under Blodkorparnas attack mot det östra skogsbrynet. Det sägs att hon kom som från ingenstans och dödade både alver och människor – Att hon inte stod på någons sida. Om ryktena är sanna eller inte är det ingen som verkligen vet.
En del tror att hon har Niraianskt ursprung. Det hon kallar sig själv är nämligen ett Niraianskt namn. Andra tror att hon är av alviskt ursprung, då hon talar flytande Aela.

Zorah vandrar själv i sin ensamhet och gör sig av med de som utgör ett hot mot henne. En del tror att hon söker efter någon eller något, men det är bara rykten – precis som allt annat när det gäller henne.

Personlighet
Zorah är väldigt kall och tystlåten ensamvarg utan dess like. Hon talar endast när det är nödvändigt och föredrar hennes vapen tala för henne.

 

Mer info kommer inom kort.

Rollspelstrådar
Salt i Zorehn

Leave the field below empty!

A password will be emailed to you.