Omari Abayomi Tenir

    ❂ Omari Abayomi Tenir ❂

Kön: Man
Ålder: Omkring 18 år.
Längd: Omari är några tummar längre än genomsnittets Iselem-invånare.
Tyngd: På grund av träningen Omari genomgått under sin uppväxt så har han utvecklat en smidig och välskulpterad kropp, däremot så har han inte någon överdriven muskulatur.
Ögonfärg: Han har väldigt ljusa ögon i en nyans av blå.
Hårfärg: Brunt i en mahogny-liknande ton.
Födelseort: Thel Shaen
Folkslag: Iselem
Civilstånd: Singel

 

Biografi

Omari har alltid hört samma historia under hans uppväxt av munkarna vid templet: Hans mors tjänare hade, på hennes begäran, lämnat honom i de viskande bergen till att förgås i det hårda klimatet, men sedan hade templet hittat honom. Av ren välvilja hade de uppfostrat honom och delat med sig av sina lärdomar till den unge mannen han kom att växa upp till. Välviljan hade delvis också berott på att de upptäckt hans fallenhet för magi som han i tidig ålder visade tecken på, vilket ledde till att de satte honom i relativt hård träning så att de kunde sprida sin väg vidare.

Det mest bisarra han hört om legenden kring hans födelse måste dock vara hans moder, det vill säga faktumet att det påstås att hon är drottning Akila av Iselem i egen hög person. Det är här där han till en början avfärdade historian tills han eventuellt fick höra andra rykten om att hon haft en oäkting hon gjort sig av med, vilket av rent sammanträffande passade ihop med hans historia något kopiöst.

Utseende

 

Personlighet

De karaktärsdrag som beskriver honom har till stor del påverkats av den uppfostran han fått i templet, men på senare tiden så har han förändrats mer och mer på grund av omständigheterna och självreflektion. De i templet lärde honom att vara tålmodig, ödmjuk och rationell, vilket givetvis är attribut han har kvar, men det finns även en väldigt stark vilja och impulsivitet inom den unge mannen som ständigt är i kamp med det ideal han formats utifrån. Vad han än får för sig att sätta sina klor i, kommer han göra allt i sin väg för att uppfylla sitt mål.

Familj

Omari är den beryktade oäktingen till Akila, drottningen av Iselem.

Egenskaper och förmågor

Eftersom han tränades av templet så har han givetvis goda färdigheter inom magi.

Han har även lärt sig slåss med svärd och befinner sig på en duglig och adekvat nivå, inget häpnadsväckande.

Svagheter

De negativa sidor som finns hos Omari är definitivt hans envishet och impulsivitet. När han väl ställt in sig på något så är det svårt att ta sig ur det och hans mål kan ändras väldigt häftigt och spontant.

Post your comment

Leave the field below empty!

A password will be emailed to you.