Atlen (Zevsas)

 

Namn: Atlen. Även känd under namnet Zevsas i andra delar av världen.
Kön: Man.
Ålder: 29.
Längd: 195 cm i sin landskepnad, något längre i sin andra form då alla tentakler är utsträckta.
Tyngd: Välbyggd. Ser ut att ha arbetat kroppsligt under en längre tid.
Ögonfärg: Brun med toner av senapsgul.
Hårfärg: Skiftar lätt mellan en dunkel turkos och mörkgrå.
Födelseort: Antrophelia.
Folkslag: Me’er.
Lojalitet: Handelsgillet Bläck.
Civilstånd: Singel.

 

Utseende

Inte ung, men inte heller av ålderns höst. Vuxen är nog det närmaste man kan placera Atlen utan att fråga honom om hans ålder. Hans spetsiga drag och det ärriga anletet som står i kontrast hans varma och nyfikna blick gör det inte lättare för en åskådare att placera honom i ett fack.

Till skillnad från sina närmaste tenderar han att helst befinna sig i sin landsskepnad, trots detta är det ytterst tydligt vart han härstammar från. Främst lägger man märke till hans skinn som i rätt solljus skiftar från blek oliv till en djupare ton av mörkgrönt. Även hans kortklippta hår skiftar likt fjäll, dock i en dunklare nyans.

Om ovanför vattenytan eller i Antrophelia syns Atlen oftast i mjukt läder i form av skydd, men även väldekorerade arm- och benskenor i lättare stål pryder hans lemmar… detta även om han skall möta något i fredligt syfte, vilket pekar något mot hans inneboende paranoia. Det är förmodligen också en orsak till varför man sällan ser honom utan hans bastardsvärd vid sin sida. Rykten säger att han säkerligen gömmer fler tillhyggen på sin kropp, bara ifall att…

 

(Under konstruktion.)

Post your comment

Leave the field below empty!

A password will be emailed to you.