Post has published by Hanlinn
Viewing 20 posts - 1 through 20 (of 43 total)
 • Grundare
  Member since: 31/07/2018

  Ilskan över att inte fått tag i det som hon hade velat fått, syntes i de blixtrande blå ögonen. Smärtan klingade fortfarande i hennes kropp och gjorde det nästan svårt att tänka. Ännu en gång kände hon den där goda… nästan bittersöt mandel. Hon drog in ett djupt andetag och lät blicken vandra mot mörkeralven som låg på marken. Som en trasdocka som den andra mörkeralvinnan tröttnat på.

  Ett hungrigt leende fanns på hennes läppar när hon rörde sig mot henne. Långsamt, men elegant och farligt. Huggtänderna syntes där i mungipan och hon satte sig på huk vid hennes sida för att betrakta kvinnan. Ännu en gång drog hon in hennes doft för att sucka lätt och nöjt över den.

  Försiktigt drog hon sitt ena långa finger i ett av såren som fanns där så att det blev täckt med blodet för att sedan långsamt dra sin lite tunga över blodet med de blixtrande blå ögonen fästa i mörkeralvens. Nästan utmanande. Hon stannade till något när hon kände smaken av blodet och hur hungrig hon var efter alla skador och smärta.

  Utan att tveka höll hon ner hennes kropp hårt för att sedan låta sina huggtänder sjunka ner i henne nacke. Njutningsfullt drack hon av henne, alldeles för mycket och okontrollerat än vad hon egentligen brukade göra. Till slut drog hon bort sig ifrån hennes nacke för att betrakta henne lite konfundersamt och det var kanske något drömmande där i hennes blick. Efter att ha sett hennes minnen och… hennes känslor som överväldigade henne något.

  “Så… synd att göra slut på ett liv som ditt. Stark… både till sinnet och kroppen.” hummade hon och lade huvudet på snedden medan hon betraktade henne.

  “Vill du verkligen dö, Kishra?” frågade Nenya med en mjuk röst och strök sin tumme över hennes kind nästan milt.

 • Rollspelare
  Member since: 04/05/2019

  Det tog ett tag för Khishra att förstå att hon fortfarande var kvar i Antrophelia, att hon fortfarande levde. Hon låg stilla på rygg och kände smärtorna lagras på varandra i hennes brutna kropp. Den fruktansvärda solen brände obarmhärtigt i hennes ögon. Hon tyckte sig se en vision av sin ärade moder, spindeldemonen Lloth. Hon skrattade kallt åt Khishra där hon låg och det gick plötsligt upp för Khishra exakt vad Lloths barn hade för värde för sin moder. Brickor.

  Lloths ansikte byttes plötsligt ut mot ett annat. Hon kände igen ansiktet men kunde först inte placera det. Men det där ärret över ansiktet… Huggtänderna… Den där bevingade vampyren som slagits med Ziyaté! Khishra brast ut i ett ironiskt skratt, men allt som hände var att hon hostade upp blod i ett hackigt gurglande. Det skvätte ut över hennes svarta bröst och rann ner i hennes långa vita hår som bredde ut sig som ett trasigt nät kring hennes huvud. Hon flinade outgrundligt, tänderna sken vita genom blodet.

  Detta skulle bli det självmordsuppdrag hon alltid visste att det var. Hon skulle dö nu. Hon hade misslyckats, men hon visste inte om hon kände något särskilt över sitt misslyckande, eller att dö för den delen. Allt hon hade var sin ständiga följeslagare och älskare, smärtan. Det var en underlig sak att njuta av smärta, men det var också det enda som fick henne att faktiskt känna något, något äkta. Jo, nu fick hon äntligen känna något äkta.

  Hon hade tillfälligt förlorat sig i sin yra men slets genast tillbaka till verkligheten när hennes sargade kropp trycktes ned av kvinnan. Hon visste inte vad hon väntat sig skulle hända, men när vampyren sänkte sina tänder i hennes nacke spärrades hennes ljuslila ögon upp i häpnad. Hon drog vått och raspigt efter andan. Känslan hon plötsligt upplevde var helt ny och… obeskrivlig. Först for känslan genom henne som ett glödgat spjut, smärtsamt. Men när blodet, med hjälp av kvinnans aptit, började rusa genom hennes ådror väckte det liv i hennes falnande system. Blodet strömmade genom alla vrår i hennes kropp för att sedan lika snabbt lämna dem. Hennes kropp vred sig halvhjärtat under vampyrens grepp, men blev snart åter stilla, mjuknade medan blodet nästan villigt pumpade ur henne. Minnen av Dar Zakhar, dess utomvärldsliga natur, ständiga blodiga lekar, allt skenade genom henne. Hon blundade och inväntade det ljuvliga slutet.

  Men slutet verkade dröja ännu något. När kvinnan plötsligt talade öppnade hon ögonen. De var inte mer än smala streck och blicken dimmig. Ville hon dö? Hade hon ett val? Om hon fick välja skulle hon stanna kvar i känslan som nyss fyllt henne, den outgrundliga berusande känslan hon ännu inte kunde namnge. Det var som att ett lås öppnats inom henne. Något rann från hennes ögon. Innan hon hann tänka längre hade hennes kropp bestämt sig – mödosamt och oändligt långsamt skakade hon på huvudet. Hon harklade blod igen, men det tog hennes sista krafter och hennes ljuslila blick tappade åter fokus.

 • Grundare
  Member since: 31/07/2018

  Något förvånat höjde hon ögonbrynet över hennes skakande på huvudet. För att vara ärlig hade hon inte trott att hon inte skulle acceptera hennes öde.  Inte en otrevlig överraskning tvärtom. Hon var i en kort sekund osäker på ansvaret som fanns med att skapa en sådan som henne… Men samtidigt var hon säker på att det skulle kunna dra nytta av en sådan… resurs.

  “Klokt val…” hummade hon, nästan lite ömt innan hon drog en av sina vassa naglar över sin arm för att skapa ett litet större rivsår. Blodet ifrån mörkeralven framför henne fick henne nästan lite drömmande och smärtan verkade tona bort något.

  Försiktigt höll hon upp hennes huvud med sin ena hand, nästan ömt. Samtidigt som hon pressade sin arm med såret mot hennes mun för henne att dricka ifrån den. Hennes andra hand strök hennes hår, nästan lite uppmuntrande och gav ifrån sig en liten grimars när hon drack för att sedan låta handen som ömt strök hennes hår greppa tag i det vita hårstrån lite hårdare och dra undan henne ifrån sin arm.

  Såret tycktes läkas rätt fort och hon torkade bort det blod som var där för att sedan låta blicken vandra mot mörkeralvinnan. De blixtrade blåa ögonen var nästan lite nyfiken. Trots allt hade hon aldrig gjort något sånt här innan… Inte sedan hon hade av misstag dödat sin första kärlek. Och det slutade i katastrof. Hon hade däremot en känsla av att det här inte skulle göra det.

   

 • Rollspelare
  Member since: 04/05/2019

   

  I sitt tillstånd visste Khishra inte riktigt vad för slags fråga hon svarat på egentligen. Att välja döden på grund av någon sorts illusion om ära var inte hennes stil, men kunde hon välja livet? Sättet kvinnan hade uttryckt sig på antydde att hon på något vis hade något att säga om saken. Kvinnan som nyss druckit av hennes livgivande blod så till den grad att hon nu förmodligen stod på dödens rand… En vampyr… Det var svårt att tänka i hennes tillstånd, men långsamt gick det upp för Khishra vad kvinnan menat med sin gåtfulla fråga.

  Längre hann hon inte tänka. En liten droppe av vampyrens blod föll på hennes svarta underläpp. Det räckte. Alla sansade tankar försvann. Hennes ögon spärrades upp, pupillerna vidgades. En droppe hade räckt för att blygsamt börja väcka liv i hennes döende kropp, men det var inte nog. Khishra ville ha mer. När hennes huvud lyftes och såret som var källan till droppen nådde hennes läppar var hon bara allt för villig att dricka. Hon hade känt smaken av blod tidigare, kanske till och med bitit en och annan i stridens hetta. Khishra tyckte om blod. Men detta var något helt annat. Detta var rent och skärt liv – och på samma gång död. Så fort hon var förmögen höjde hon sina händer och fattade tag om vampyrens arm, sänkte sina tänder runt såret och drack girigt. Blodet både brände och svalkande hennes kropp, inifrån och ut. Blodet väckte liv i henne och förgiftade henne. Hon kunde känna… Allt! Khishra stönade lågt och blundade. Hon andades häftigt, frustande.

  Så drogs hon plötsligt bort från källan till allt detta nya oerhörda. Både hennes eget och vampyrens blod rann över hennes läppar och ner på hennes bröst. Hon mötte ilsket vampyrens blick med en nyväckt gnista och morrade likt ett rovdjur som blivit fråntaget sitt byte. Hon flåsade häftigt och slickade sig om munnen. Hennes vita ögonbryn drogs ihop och bildade en ilsken rynka mellan ögonen. “Mer…” Väste hon upphetsat.

 • Grundare
  Member since: 31/07/2018

  Ett litet skratt lämnade Nenyas läppar, ett flickaktigt och klingande skratt snarare än ett hånfullt. Hon såg roat ner på Khishra med ett svagt leende för att böja sig ner och stryka hennes haka med sina långa naglar med de blixtrande blå ögonen fästa i hennes.

  “Sådan omättlig hunger… Har jag inte redan gett dig liv?” frågade hon för att sedan stryka ännu en gång med sina vassa naglar över hakan för att sedan lämna en av de vassa naglarna under hakan. Nästan lite hotfullt så att ansiktet tvingades hålla hennes intensiva blick.

  “Du ska få mer… men inte förrän jag säger så.” påpekade hon, vänligt men bestämt. En röst som få skulle vilja säga emot. Sedan lade hon huvudet på snedden för att sedan stryka handen ömt över hennes hår som var rörigt.

  “Så du ser ut… Så kan vi inte ha det. Kom…” hummade hon för att resa sig upp och röra sig mot sin egna kammare, som inte låg allt för långt bort ifrån där de var.  Till slut nådde de hennes stora kammare, alldeles för stor för de få dagarna de var där. Hon strosade fram till sin garderob för att se på kläderna som fanns där.

  “Hm… Vad tror du, Khishra?” frågade hon medan hon fortsatte att söka mellan de många olika kläderna.

   

 • Rollspelare
  Member since: 04/05/2019

  Khishra morrade lågt åt vampyrens nekande. Hon kände sig starkare och starkare, kunde nästan känna hur hennes skador läkte. Men hon var närmare djur än mörkeralv nu, hon hade svårt att tänka klart. Blodet dundrade rytmiskt inom henne, det kändes som att det skulle kunna få hennes hjärta att brista när som helst – ändå krävde hon mer.

  Mödosamt tog sig Khishra upp på knä, sedan upp till stående, mer eller mindre som i trans. Den starka solen sken genom ett blekt rött filter och hon höjde handen över ögonen till skydd. Den skar i alla delar av hennes ännu svaga mörkeralvskropp och hon hasade snabbt efter vampyren. Hon yttrade inte ett ord under tiden, det kändes som att hon inte hade tillgång till ord för tillfället.

  När de tillslut kom fram till Nenyas kammare sökte sig Khishra snabbt till den mörkaste platsen i rummet. I ett hörn i den stora sängen med förhängen satte hon sig med uppdragna knän och betraktade vampyren med klarnade sinne och växande misstro.

  “Vad… Vad var det där?” Hennes röst var hes och osäker. Hon hade aldrig känt sig så osäker och… sårbar…

 • Grundare
  Member since: 31/07/2018

  Ett långt tag fortsatte hon röra sina händer över de många olika kläder som fanns där och hummade lite fundersamt som om hon inte kunde bestämma sig. Hon stannade till när hon hörde hennes fråga och blickade över sin axel mot Khishra som satt där i det mörkare delen av rummet med ett svagt leende där.

  “Vad det var…?” hummade hon lite roat kanske och vände sig om för att röra sig mot mörkeralven. Eleganta och nästan lite nonchalanta rörelser. För att sjunka ner på huk framför henne och med sina vassa naglar stryka under hennes haka så att den höjdes och tvingade hennes ögon att möta hennes blixtrande blå ögon. Det fanns ett litet roat leende där.

  “Styrka förstås. En ny chans för dig att ge hämnd till din forna härskarinna. Hon som lät dig dö.” sa hon med en silkeslen röst för att sedan stryka hennes kind nästan ömt för att resa sig upp och röra sig mot garderoben igen och höll fram två klänningar. En röd och en i en klarblå färg.

  “Så… Vad tror du? Blått eller rött? Båda färgerna passar väl dig.”

 • Rollspelare
  Member since: 04/05/2019

  Khishra skakade till huvudet som för att skaka bort en slöja för hennes syn, hennes sinne började klarna och med det återföddes vreden. Hon såg sig vaket om i rummet med sänkta ögonbryn. Händerna greppade de dyrbara lakanen under henne, nu fläckade av halvtorkat blod. Var fan var hon? Hon hade hasat fram till sängkanten och var på väg att resa sig när vampyren kom och satte sig.

  Khishra satt kvar med ökande andhämtning. Hon var på fiendemark, i fiendens högborg – och här satt hon i fiendens säng. Hon blottade sina tänder, morrade nästan när kvinnan kom nära. Hon övervägde sina alternativ. Hon kunde inte längre känna Lloths välsignelse, den lämnade bara en tom ekande efterklang i hennes ådror. Hon visste inte hur stark hon var nu efter allt som hänt. Men hon visste vampyrens styrka.

  När kvinnan smekte henne över kinden högg Khishra snabbt tag om hennes handled. Men nu när hon kunde känna doften av henne så nära stannade hon i rörelsen, med handen krampaktigt om hennes handled. Hon mindes hur hon druckit av henne och hur det fått henne att känna. Oövervinnerlig var ordet hon skulle använda nu. Det fanns en för Khishra ny och upphetsande styrka där.

  Ett styng av plikttrogenhet sköt genom henne. “Min moder lät mig inte dö. Jag svek henne och döden var mitt öde. Jag orsakade min egen död.” Hon fräste fram orden, men hennes röst lät inte lika övertygad som hon hade hoppats. Hon släppte stelt kvinnans hand.

  När hon åter rörde sig bort mot garderoben blev Khishra kvar på sängkanten. Tankarna hoppade förvirrat och kom allt längre och längre bort från lojaliteten hon närt, blivit bokstavligt ipiskad. Hon var… obunden… otyglad! Död och… Pånyttfödd!

  Kanske var det känslan av frihet, kanske var det det nya blodet som flödade inom henne, eller törsten det väckte. Hon såg bort mot vampyren med ett outgrundligt ansiktsuttryck och reste sig sedan långsamt.

  “Röd…” Sade hon lågt. Hon skulle spela med, för friheten… och blodet.

 • Grundare
  Member since: 31/07/2018

  Ett snett, nästan roat leende fanns där på Nenyas läppar. Hennes ord om den forna härskarinnan var löjligt. Att vara så plikttrogen, trots att hon uppenbarligen hade skickat mörkeralven till sin död. För att dra handen genom sitt hår, som började bli lite rufsigt av alla plötsliga händelser under kvällen.

  “Åh ja, så klart… att du får skylla dig själv att du nästan dog. Inte alls spindelhoran som skickade dig på ett självmordsuppdrag.” sa hon med en drypande sarkasm där. Hon kastade klänningen mot mörkeralvinnan och betraktade henne.

  Så klart att hon var ursvulten, egentligen hade hon inte förväntat sig något annat. Elegant rörde hon sig mot dörren och snart var hon tillbaka med två vinglas fulla med en trögflytande rödvätska som hon räckte övertill Khishra.

  “Inte helt samma njutning… eftersom du inte känner pulsen och hur deras liv är i dina händer….” sa hon, lite längtandes själv kanske för att sedan höja  glaset mot henne och sätta vinglaset elegant mot sina läppar och ta en klunk.

  “Förstås kommer det stilla din hunger…”

 • Rollspelare
  Member since: 04/05/2019

  Khishra reagerade först instinktivt starkt på det hon sa om hennes forna härskarinna, tog några kliv fram med blottade tänder, beredd att lägga händerna om hennes hals. Men hon stannade i steget när klänningen kastades på henne. Hon mindes att hon nyss kommit överens med sig själv om att leka med i leken och tyglade sig. “Jag visste vad jag gav mig in på. Men jag var högmodig…” Sade hon spänt, men övertygat.

  Khishra tystnade och höjde sedan hakan med ett onaturligt leende. “Men det är historia nu… Om jag dog…” Hon vände och vred på den slanka, röda silkesklänningen för att hitta rätt ände. “Så är de banden klippta nu…” Hennes leende blev mer genuint när hon tänkte på saken. Hon kastade klänningen på sängen och började klä av sig de blodiga kläderna.

  Medan kvinnan var borta bytte Khishra om. Klänningen var enkel, lång, ärmlös med smala axelband och lämnade inte mycket åt fantasin vad gällde decolletage. Kvinnan hade smak i alla fall tänkte Khishra nöjt när hon såg sig själv i spegeln. Även med oredigt hår såg Khishra brutalt intagande ut, med betoning på brutal – hon bar den sorts skräckinjagande skönhet som bara en mörkeralvskvinna bar, en skönhet som krävde underkastelse. Det var bara det att det inte alltid syntes på Khishra… Hon pillade lite på det torkade blodet på sin kind, övervägde för en sekund att smaka på det…

  Så kom kvinnan tillbaka. Khishra kände genast lukten av blodet i glasen. Innan kvinnan ens hann säga något tog hon några långa bestämda kliv fram och högg tag i glaset som räcktes henne, hon svepte det med en gång. Hon grimaserade något, det var inte ens i närheten lika tillfredsställande. Och det stillade kanske hennes hunger något, men mättade henne knappast. Men hon tvivlade på att den hunger som bodde i henne nu någonsin skulle gå att mätta.

  Khishra såg tankfullt ned i glaset. Hade hon bytt en blodshunger mot en annan? Nej, den gamla låg också kvar. Hon kramade glaset hårt, till sin förvåning tyckte hon sig känna när glasets bristningsgräns var nådd och hon lossade greppet. Hon såg upp på kvinnan. Khishra skulle bara kunna krossa henne – men något sade henne att hon behövde kvinnan. “Så… Vad kallar jag dig?”

 • Grundare
  Member since: 31/07/2018

  Lite kritiskt, som om hon betraktade ett konstverk såg Nenya på mörkeralven framför sig. Lät blicken vandra över hennes kropp och blodet som var intorkat i hennes ansikte. Förstås hade hon själv redan tvättat bort blodet, även om hon inte hade någon större skillnad… var det trots allt en fin tillställning de var på.

  “Tvätta dig” kommenderade hon simpelt och lät sin ena långa finger peka mot en balja som fanns med nytt vatten vid skrivbordet och en vit handduk som låg ihop vikt där. Hon rörde sig mot samma skrivbord för att ta fram en borste och började borsta sig själv. Någon måtta skulle det allt vara på hur hon såg ut – trots alla plötsliga händelser.

  “Mästare?” föreslog hon med ett litet roat leende, kanske med en aning sanning där. Trots allt hade hon inte tänkt tolerera att ha någon olydig yngling på sin hals.

  “Annars vid mitt namn, Nenya.” sa hon och lade ner borsten med en liten duns i skrivbordet.

   

 • Rollspelare
  Member since: 04/05/2019

  Khishra sänkte ögonbrynen när Nenya föreslog att hon skulle kalla henne ‘mästare’. “Jag är färdig med mästare…” Sade hon kort med bestämd avsmak. “Det ska du ha klart för dig!” Hon plockade upp handduken på skrivbordet och vätte den för att sedan börja torka sitt ansikte, sina armar, sin hals och sitt bröst. “Men det är ingen hemlighet för någon av oss att jag förmodligen kommer att behöva dig… För nu…”

  Handduken färgades snabbt röd och färgen tycktes henne plötsligt mer levande än den någonsin varit – bara åsynen väckte åter hungern i henne. En plötslig smärta i hennes tandkött gjorde att Khishra flämtade till. Hon tog sig för munnen och såg sig sedan i spegeln för att bekräfta det hon kände med tunga och fingrar. Och jo, där hade långa, vassa hörntänder vuxit fram. Hon inspekterade dem noga i spegeln, kände på dem. Hon tog sedan några steg tillbaka och flinade stort och grymt till personen i spegeln. Ett högt och gällt skratt undslapp henne. Det var som att hon plötsligt blivit den hon alltid varit ämnad att vara – ett rovdjur.

  Khishra vände sig långsamt mot Nenya, ställde sig mycket nära henne och log brett så att hennes nya ståtliga tänder blottades. “Vill du att jag ska kalla dig mästare så gör jag det, jag leker gärna leken, du kan få klä upp mig som en docka om du vill, men ingen är mästare över mig längre!” Hon plockade demonstrativt upp borsten som Nenya lagt ned och vände sig bort från henne medan hon borstade igenom sitt långa raka, vita hår.

  Men Khishra hade svårt att tygla känslan av hunger nu, det var som att det ilade i tänderna. Hon var kanske färdig med mästare, men hennes blodshunger verkade för tillfället mästra henne. När hennes händer började skälva kastade hon hårborsten tvärs över rummet och den smällde in i en vägg. Mellan tänderna väste hon sedan “Kan vi äta nu? Eller ska jag behöva ordna med en ordentlig jävla måltid själv?”. Det var uppenbart att det bodde ett hungrigt rovdjur bakom den samlade fasaden.

 • Grundare
  Member since: 31/07/2018

  Egentligen skulle det förstås vara bekymrande på sättet som hon talade till Nenya, eller hennes blodtörst för den delen. Men Nenya var snarare road över det och blodlusten skulle säkert minska… eller komma till nytta. Det fanns ett irriterande lugnt, men samtidigt slugt leende på hennes läppar.

  “Mhh… du säger det.” hummade hon lätt, som om hon visste något annat. För trots allt hur skulle hon kunna motstå hennes ord eller för den delen Ayperos? Fast det var förstås uppfriskande att inte ha någon lydig knähund… Nej det var ingenting som hon skulle behöva. Det fanns det nog av redan.

  Ett litet nästan irriterande feminint skratt lämnade hennes läppar och hon lät sin tunga röra sin huggtand medan hon mötte Khishras blick med sin elektriska blåa. Det fanns en hunger inom henne själv, även om de hade ställen att vara på… En liten mumsbit skulle kanske inte göra allt för mycket? Hon behövde samla sina egna krafter efter kvällen, trots allt. Lite nonchalant rörde hon sig mot dörren för att snart se till att en fånge som kom till dem. En av alvdrottningens vakter. En vacker och nätt kvinna, lite smutsig så klart… Men annars inte helt dumt för ögonen. Lite elegant förde hon henne till Khishra och drog bak dess hår så att nacken blottades.

  “Försiktigt nu, Kishra…” hummade hon, nästan milt.

   

 • Rollspelare
  Member since: 04/05/2019

  Den nätta unga kvinnan försökte se trotsigt på Khishra, men rädslan hos henne var så uppenbar att Khishra hade känt dess söta doft så fort de klev in i rummet. Hon hade alltid kunnat känna en vag aning av doften, en egenskap hos de flesta mörkeralver, men nu var det som att doften hade färger och mönster som hon kunde tolka, den svepte oroligt skälvande genom luften tillsammans med den där doften av blod, pulserade. Khishra rös till av välbehag.

  Det tog mycket av hennes kontroll att inte hoppa på kvinnan med en gång, men ju längre tid hon tog på sig desto sötare blev doften av rädsla. Hon tog nästan överdrivet långsamma steg fram mot dem för att insupa allt hon kunde. Leendet växte långsamt i takt med stegen, tills huggtänderna var fullt synliga och fasan i kvinnans ögon var uppenbar. Hon såg kort på Nenya innan hon fäste sin djuriska blick i kvinnans. Khishra drog med en svart pekfingertopp längs den mjuka halsen, så mjuk och skör.

  Det ryckte till i kvinnan och Khishra kunde inte stoppa sig själv när kulmen av kvinnans skräck uppenbarligen nåtts. Hon lade fingrarna runt halsen på henne, kände hennes puls eka i handen över till hennes egen kropp. Det blev för mycket. Khishras naglar trängde in i kvinnans hals, blod sipprade fram och innan någon av dem visste ordet av hade Khishra slitit ut halspulsådern på ena sidan och sänkt sina käftar i såret. Kvinnan sprattlade vildt med ett tyst blodigt skrik ur sin vidöppna mun, klöste Khishra i ansiktet. Snart stillades hennes kropp, men Khishra fortsatte att dricka med frenesi, eggad av dofterna och smakerna. Det var detta hon sökt i hela sitt liv.

 • Grundare
  Member since: 31/07/2018

  Pulsen ökade i kvinnans kropp, Nenya kände det under sin nätta och nästan ömma beröring av offret. Det fyllde henne själv med en hunger men hon granskade Khishra framför sig med en glimt i ögat. Hjärtat stannade snart på alven, förstås synd att det roliga alltid tog slut så fort. Fast hennes skapelse skulle nog lära sig snart hur man drog ut på det roliga, i flera år om man så ville.

  När väl kvinnan var tömd och föll ner till marken med en duns, kunde hon känna sin egna puls höjas och euforin som hennes skapelse kände, kände hon likaså. Lite som i trans av känslan rörde hon sig närmare den nyfödda vampyren och stannade någon centimeter framför henne. Ett kort tag stod hon där och betraktade henne med sina elektriska blåa ögon. Tills hon korsade de sista centimeterna och gav henne en intensiv kyss så att alvens blod blandades på deras läppar. Hon suckade nöjt för att lägga sin ena arm om Khishras höft för att pressa hennes kropp mot sin. För att i samma rus låta sin ena huggtand sjunka ner i hennes underläpp när de kysstes igen. Hon drog sig tillbaka, men fortfarande i hennes räckhåll.

  “Khishra…” hummade hon, nästan lite milt.

   

 • Rollspelare
  Member since: 04/05/2019

  Blodet pulserade först av sig själv villigt ned i Khishras torra strupe. Alla hennes sinnen öppnades på vid gavel, hennes pupiller vidgades och hon förnam plötsligt fler sinnen än bara de klassiska fem. Allt var dock väldigt överväldigande och hon hade svårt att bara skilja sinnena åt.

  Tillslut sinade den strida strömmen och Khishra släppte taget om kvinnan. Effekten av blodet låg dock kvar. Hennes ivriga aptit hade åter dränkt hennes ansikte i varmt rött. Hon stod kvar och flämtade av frenesin hon för någon sekund sedan varit uppslukad av. Hon kanske inte ens behövde andas längre, det kändes som att hon inte behövde något – utom dofterna av skräck och blod som virvlade om dem. Hon blundade och drog ett djupt andetag mellan tänderna.

  När Nenya kom närmare sänkte hon blicken och Khishra insåg vad hon hade förärat henne. Hon log brett och upphetsat, som om hon fått en mörk uppenbarelse. Detta gick inte ens att jämföra med någon adrenalintripp hon någonsin upplevt. När Nenya så kysste henne svarade hon med samma aptit hon just druckit livet ur alvkvinnan med. Hetsigt och hungrigt. Det lilla hugget i hennes läpp var på gränsen till vad hon klarade av, smärtan var obetydlig men delikat. Hela tiden var det dock något som höll henne ifrån att fortsätta sin måltid med Nenya, hennes skapare. Hon tryckte sig mot henne, slöt bestämt en hand om hennes hals men släppte motvilligt när hon backade undan.

  Khishra kunde inte låta bli att hungrigt avsöka Nenyas kropp nedifrån och upp, andan fortfarande i halsen. Hon hade många frågor om sitt nya jag, men ingen av dem kändes viktig. Just nu tog ruset över allt. Hon kanske inte kunde döda Nenya, men hon kunde kräva hennes kropp på andra sätt. Hon följde Nenyas steg med mörka ögon, slöt åter mellanrummet mellan dem och kastade sig krävande in i ytterligare en kyss, som om hon inte hört henne.

 • Grundare
  Member since: 31/07/2018

  Några hastiga andetag med sin näsa, som ett tyst skratt kom ifrån Nenya över Khishras iver. Hon lät Khishra beundra henne och hennes kropp. Ruset av blodet, känslor och tankar de delade var… överväldigande. Hungrigt besvarade hon kyssen och lät sin ena huggtand sjunka ner i sin egna läpp för att låta blodet sippra ner över hakan, halsen och nyckelbenet. Hennes tunga strök långsamt över Khishras läpp som fortfarande hade lite av alvens och sitt egna blod.

  Långsamt lät hon sin ena vassa nagel, som nästan skulle kunna jämföras som en vass klo, dras över hennes klänning som gick upp och avslöjade mörkeralvinnans bara hud. Till slut föll klänningen på marken uppskuren helt och Nenya strök uppskattande en hand över hennes höft upp mot ena bröstet som hon lät sin hand formas om. Lite retsamt strök hon sin ena nagel mot bröstvårtan och med glimten i ögat mötte hon sin skapelses blick. Hennes skapelse. 

  Hon höjde sin haka något, för att lägga huvudet på snedden något inbjudande.

  “Ivrig?” hummade hon, lite retsamt.

   

   

   

   

 • Rollspelare
  Member since: 04/05/2019

  TW: våld, sexuellt våld

  Khishra bet tag i Nenyas läpp i svar, kanske på gränsen till för kraftigt. Mer blod rann ned längs båda deras halsar och fläckade Khishras nya klänning i en mörkare, djupare ton av röd.

  Hon försökte inte ens kontrollera besten inom sig när hon märkte att hon började förlora kontrollen. Hon märkte knappt att klänningen hon just tagit på sig föll till golvet, märkte knappt smekningarna – de var inget i jämförelse med vad Khishra var van vid och nu krävde. Hon greppade tag om Nenyas handled, greppade med den andra handen ett bestämt tag om hennes hals och tryckte våldsamt ned henne i sängen. Hon satte sig över Nenya, höll fast henne, lät naglarna tränga in i hennes hals medan hon lapade i sig av blodet på hennes bröst.

  “Vill du vara min mästare måste du förtjäna det!” Väste hon i hennes öra och hoppades på en reaktion, att Nenya var färdig med det retsamma spelet.

 • Grundare
  Member since: 31/07/2018

  Smärtan som uppstod när hennes skapelse både naglar och tänder sjönk in i hennes hud. Det var något berusande, den där smärtan och närheten. En annan närhet, liknande den som hon hade med Ayperos. Förstås inte… helt lika. Även om denna nya bekantskap och känslor var både främmande och berusande. Åt Khishras ord höjde hon nonchalant ögonbrynet. Som om hon fann orden löjliga.

  “Förtjäna det?” frågade hon med en mildare röst och med en rörelse hade hon tagit sig loss ifrån mörkeralvinnan och pressade sin hand mot hennes hals i ett stryp grepp.

  “Det är snarare du som är i skuld till mig.” väste hon, lite mer bestämt med sina tänder blottade och en farlig elektrisk blå blick.

   

 • Rollspelare
  Member since: 04/05/2019

  Motståndet hon fick eldade på en gammal välkänd gnista inom henne, men det var inte tillräckligt. Förstod hon inte vad Khishra fiskade efter, hur hon skulle mästra en mörkeralvskvinna som var van att mästra andra, eller Khishras egna omilda böjelser? Eller visste hon det och använde den återhållna retsamma tonen som ett verktyg? Kanske fungerade det – Khishra hade inte tappat tålamodet än. Kanske kunde belöningen vara värt det. Khishra skrattade högt. Berusningen spädde på hennes kaxighet. “Hahaha! Sådär ja! Visa vem som bestämmer då!” Hon flåsade mellan tänderna i ett brett leende så att blodet skvätte lite. Hon reste huvudet ansträngt under Nenyas hand runt hennes hals och bet henne åter provocerande hårt i läppen. “Kom igen! Visa vem som är mästaren här!” Hon rispade med naglarna längs Nenyas lår. Lakanen fläckades röda under dem av deras lek.

Viewing 20 posts - 1 through 20 (of 43 total)

You must be logged in to reply to this topic.

Leave the field below empty!

A password will be emailed to you.