Post has published by Yazfein
Viewing 1 post (of 1 total)
 • Rollspelare
  Member since: 29/10/2018

  Yazfein Helvith
  Biografi
  Yazfein har levt ett hårt liv i mörker alvernas land, hunsad bara för att han varit en man. Men det livet har också gjort honom väldigt hård och samvetslös. Som en magiker av undervärlden är hans magi en som förvrider sinnet på folk, skadar eller dödar. Inget av det han gör är för att hjälpa någon annan än sig själv. För att stiga i rang inom det egna huset och bland andra mörker alver har han gjort mycket hemska saker men ångrar inget.

  Bakgrund
  Yazfein lämnade för många många år sedan Dar Zakhar av okänd anledning. Han är inte eftersökt av någon utan han bara lämnade utan ett ord till någon. Väl uppe på ytan sökte han sig till olika platser och utvecklade sin magiska förmåga. Strax innan inbördeskriget bröt ut slöt han sig till Leony Thaldwin. Dock såg han inte ut som sitt vanliga mörkeralvs jag utan som en äldre herre och magiker. Det dröjde inte länge innan han och Leony hade slutit ett avtal, sedan dess har han funnits vid hennes sida som rådgivare och högra hand. Att han får oönskade problem och personer att försvinna är det ingen som vet. Varför han står på Leony’s sida är det bara han själv som vet.

  Utseende
  http://suptg.thisisnotatrueending.com/archive/11327165/images/1279992088607.jpg Mänsklig form

  Egenskaper och förmågor
  Warlock. Hans magi har mycket med förstörelse och mörker att göra. Hans magi kommer inte från honom själv eller från saker runt om honom utan den kommer från Lolth själv som en av hennes välsignelser.

   

  Mer kommer.

  • This topic was modified 5 år, 5 månader sedan by Yazfein.
Viewing 1 post (of 1 total)

The forum ‘Rollspelskaraktärer’ is closed to new topics and replies.

Leave the field below empty!

A password will be emailed to you.