Post has published by Vintersaga
Viewing 1 post (of 1 total)
 • Rollspelare
  Member since: 26/04/2020

  Tvillingarna Freja och Fe var långt hemifrån och kanske det bästa med att du inte hade någon aning egentligen om vart du var, var att du inte heller kunde veta vad det skulle finnas för mat att äta på de främmande platser de skulle komma till härnäst.

  Freja älskade mat, inte bara för att släcka hungern, nej hon kunde vandra över lik för att prova någonting nytt som hon aldrig ätit tidigare och hade gjort det. Att hon hade aptit var sällan märkligt då hon var en krigare av främsta slag och relativt till hennes talang med ett svärd var hon och hennes systers billiga, så de fick ofta jobb. Äventyret var oftast sin egna belöning och utöver det handlade det bara om att ha råd med tak över huvudet när oväder var i farten och såklart mat i magen.

  Fe var mindre till maten, hon åt sällan mer än det hon absolut behövde för att ta sig till morgondagen. Mat var som vatten eller luft, en nödvändighet för att överleva men inte ett av livets nöjen. Istället lät hon sig näras så mycket som det gick genom gudarnas kraft. Som sejdare lejdes hennes talanger lika ofta som systern hennes, även om det oftast blev någon slags kombination av dem. Alltid fanns det något att slåss mot och alltid fanns det någonting folk undrade om eller behövde gudarnas stöd med, även om det inte var de lokala gudarna.

  Värdshuset de träffat på nu längst vägen hade inget behov av deras tjänster, så det verkade bli en lugn kväll med förhoppningsvis god mat. De rödhåriga kaldrländarna stack ut, inte bara för att de var otroligt lika varandra med undantag för tatueringarna som klädde dem, utan också för att de verkade vara resande utan någon packning annat än kläderna de bar och sina vapen. Fastän vanligtvis sociala varelser så sökte de sig idag till värdshusets rekommenderade mat och sittplatser i ett av hörnen. Fe hade utfört en sejd för inte så länge sedan och var lite tömd som följd, så hennes vanliga självsäkra jag behövde återhämta sig lite. Freja däremot utöver att ivrigt spana efter sin mat, utforskade även värdshusets många besökare. Hon liksom Fe inte bara älskade nya platser och deras vanliga äventyr, utan att träffa människor och andra raser och lära känna världen. Varje dag, varje nytt möte var i sig ett nytt äventyr.

Viewing 1 post (of 1 total)

You must be logged in to reply to this topic.

Leave the field below empty!

A password will be emailed to you.