Post has published by Rian
Viewing 1 post (of 1 total)
 • Rollspelare
  Member since: 21/11/2018

  Namn: Rheon Meldar Thaldwin
  Ålder: 24 år
  Längd: 187 cm
  Tyngd: 90 kg
  Ögonfärg: Gråblå
  Hårfärg: Blond
  Födelseort: Hannadon
  Folkslag: Människa
  Lojalitet: Karm
  Civilstånd: Ogift

  Biografi

  För några år sedan träffade han Daniyah från det grå gillet och inledde en förbjuden stormig romans, som både hans faster och far försökt lägga locket på sedan dess. Denna romans tog dock nyligen slut, och kronprinsen har nu istället setts flera gånger med Iselems tronarvinge och hovet har redan börjat viska…

  Bakgrund

  Rheon tillbringade större delen av sin uppväxt i Hannadon där han fick studera allt som en blivande kung förväntas kunna. Trots att Sandor inte intog tronen i Karm förrän Rheon var i tidiga tonåren så hade Leony redan då planer för sin bror och brorson. När det kom till de teoretiska kunskaperna var Rheon dock oftast en besvikelse för sin far, såvida det inte rörde sig om militärhistoria, men när det kom till de praktiska var han allt som kunde önskas i en arvinge. Det dröjde inte länge förrän de fick skicka efter vapeninstruktörer långväga ifrån, så långt som från självaste Kaldrland, för att utmana ynglingen, och när det gällde hästar så var prinsen en naturbegåvning.

  Hans mor, Aurene Dendar, gick bort när han fortfarande var ung och efter det var det länge bara han och hans far. Det dröjde flera år innan Sandor gifte om sig och Rheon har nu både en styvmor och tre halvsystrar.

  Utseende

  Rheon är muskulös och spänstig, en man som uppenbarligen tycker om fysiska utmaningar. Han har kort blont hår och livliga grå ögon.

  Personlighet

  Rheon är modig och djärv, men fruktansvärt otålig. Han har svårt att ha tålamod med något som inte håller honom i rörelse, till hans fars stora förtret. Han drömmer om stora slag och ödesdigra äventyr och anser att en kungs främsta plikt är att utmärka sig i strid och leda sitt land till seger. Han är än så länge en rätt omogen prins, arrogant men skicklig.

  Familj

  Hans far är Konung Sandor Thaldwin av Karm och hans mor är Sandors första och numera bortgångna hustru, Aurene Dendar. Han är styvson till Selene Cornwall och halvbror till hennes och Sandors tre döttrar. Leony Thaldwin är hans faster, Eudon Auragast var hans ingifta farbror och Adelard Auragast hans kusin.

  Egenskaper och förmågor

  Rheon har, precis såsom hans ställning kräver, mottagit en rigorös utbildning, både när det gäller historia, språk, etikett och diverse andra lärda ämnen. Det är dock den fysiska träningen han hängivit sig mest åt. Det är hans far och hovets önskan att han så småningom behärskar diplomati lika väl som ett svärd, även om den dagen ligger i fjärran än.

  Svagheter

  Rheon är oerhört otålig och även arrogant. Han är en prins ända ut i fingertopparna.

  Länkar till rollspelstrådar

  • This topic was modified 5 år, 5 månader sedan by Rian.
Viewing 1 post (of 1 total)

The forum ‘Rollspelskaraktärer’ is closed to new topics and replies.

Leave the field below empty!

A password will be emailed to you.