Post has published by Xarnir
Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
 • Rollspelare
  Member since: 29/10/2018

  Xharinyon

  Bakgrund
  Född i en liten obetydlig by någonstans i Talarien. Han uppväxt var långt ifrån lycklig; hans far var en suput och misshandlade både sonen och moderna då denne fick chansen.
  Konstigt nog kunde han kontrollera sina krafter relativt väl från det han upptäckte dem, och var klok nog att inte använde dem även om han nog velat mer än en gång.
  Till slut fick han nog av missförhållandena hemma och lämnade byn och dess obildade befolkning bakom sig. Nu först började hans tur vända, han mötte den åldrige trollkarlen Perri på vägarna och denne tog med honom till akademin då han såg att det fanns potential i gossen. Utbildningen var en lyckans tid framför annat, viss var han fortfarande en udda fågel och har desvårt att lita på folk men trotts detta så här skaffade han vänner. Han fick senare även jobb i rådet på akademin. Men har nu mera lämnat akademin för att undersöka världen och framför allt ett mystiskt torn som det sägs själva gudarna har skapat något som han vet kan vara farligt men samtidigt är han nyfiken på om det håller på hemligheter han vill veta.

  Utseende
  Ser gammal ut tills man ser den ungdomliga blicken då vill säga. Är lång och osedvanligt smal, blek hud, långa fingrar, hög panna, långt hår som räcker ned till höfterna, håret är vit till stor del men det finns ännu slingor av svart i det. Ett kortare skägg helt blyertsgrått. gröngula ögon.
  Klär sig oftast i långa böljande klädnader, mesta dels i mörkblått eller lila, men även andra färger. Då han är ute och reser brukar han ha lite mer praktiska klädnader.

  Bild: https://www.deviantart.com/curuwenxayide/art/Xarinyon-774985088

  Personlighet
  Akademiker; älskar böcker och gamla skrifter. Kan uppfattas som arrogant (kanske), . Mycket lugn och besinnad normalt sett men reta honom inte. Spelar ibland svagare än han verkligen är.

  Familj
  Har ingen familj kvar i livet.

  Egenskaper och förmågor
  Magiker, behärskar magi. Är även rätt bra på bågskytte, och örter.

  Svaga sidor
  Socialt konstig, misstänksam.

  • This topic was modified 5 år, 7 månader sedan by Xarnir.
 • Rollspelare
  Member since: 29/10/2018

  Tharalion Varimailawi

  Folkslag/Ras: alv
  Familj: mor, far något syskon men de är kvar där han kommer ifrån
  Hem: för närvarande på resande fot
  Civilstatus: singel
  Yrke: Nekromantiker (en god nekromantiker som föredrar att hjälpa folk bli av med odöda. Inte för det alltid är uppskattat det häller)

  Utseende
  Bleksiktig alv med mörka ögon och långt svart hår, han är av medellängd och ser bra ut om man bort ser från ärret i hans ansikte som går från pannan, verkar ha missat ögat precis och fortsätter mot kinden. Han röst är ganska hes för att vara en alv.
  Bär med sig en lång stav som ser ut att kunna vara av ben men vad har i så fall så långa smala ben… Klär sig oftast i en svart/eller kanske snarare urblekt svart kåpa med huvan uppfälld så ingen ser hans uppenbara alvöron.

  Bakgrund:
  Det var länge sedan nu då han varit ung, då de odöda anföll skogen där de levde. men det var på grund av det skedda som Tharalion börjat studera nekromanti utan de andra alvernas vetskap då. Han visste mycket väl att det var förbjudet och finna lämplig litteratur att studera från hade varit ännu svårare men han hade ändå inte gett upp han var inte den som gav upp på något.
  Men då han väl lärt sig så hade han börjat med att utplåna så många odöda han kunde, men även funnit att de kunde vara praktiska att få kunskap av då de döda ofta visste mer än levande.
  Han har lämnat skogen på jakt efter mer kunskap och på jakt efter odöda att förgöra.

  Personlighet:
  Försiktig, en god lyssnare, stundtals väldigt dyster.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)

The forum ‘Rollspelskaraktärer’ is closed to new topics and replies.

Leave the field below empty!

A password will be emailed to you.