Tharalion Varimailawi

Tharalion Varimailawi

Folkslag/Ras: alv
Familj: dödad av odöda
Hem: för närvarande på resande fot
Civilstatus: singel
Yrke: Nekromantiker (en god nekromantiker som föredrar att hjälpa folk bli av med odöda. Inte för det alltid är uppskattat det häller)

Utseende
Bleksiktig alv med mörka ögon och långt svart hår, han är av medellängd och ser bra ut om man bort ser från ärret i hans ansikte som går från pannan, verkar ha missat ögat precis och fortsätter mot kinden. Han röst är ganska hes för att vara en alv.
Bär med sig en lång båge som ser ut att kunna vara av ben men vad har i så fall så långa smala ben… här även ett oskarpt svärd och en dolk. Klär sig oftast i en svart/eller grönt med en urblekt svart mantel med huvan uppfälld så ingen ser hans uppenbara alvöron.

Bakgrund:
Det var länge sedan nu då han varit ung, då de odöda anföll skogen där de levde. Men det var på grund av det skedda som Tharalion börjat studera nekromanti utan de andra alvernas vetskap då. Han visste mycket väl att det var förbjudet och finna lämplig litteratur att studera från hade varit ännu svårare men han hade ändå inte gett upp han var inte den som gav upp på något.
Men då han väl lärt sig så hade han börjat med att utplåna så många odöda han kunde, men även funnit att de kunde vara praktiska att få kunskap av då de döda ofta visste mer än levande.
Han har lämnat skogen på jakt efter mer kunskap och på jakt efter odöda att förgöra.

Personlighet:
Försiktig, en god lyssnare, stundtals väldigt dyster.

Post your comment

Leave the field below empty!

A password will be emailed to you.