Salt

“Självklart pratar jag med mig själv! Ibland behöver man expertråd.”

Spelas av: Kallamina

 

Namn: Salt eller Socker (egentligen något annat)
Kön: Kvinna
Ålder: Ser ut att kunna vara mellan 15 och 25
Längd: 170 cm
Tyngd: 56 kg
Ögonfärg: Klargrön
Hårfärg: Svart
Födelseort: Okänd
Folkslag: Okänd
Lojalitet: Okänd
Civilstånd: Okänd

 

Utseende
“Salt”,  som hon oftast kallar sig, har mycket mörk brun hy, svart hår, fylliga läppar och genomträngande, klargröna ögon. Hon har ett hjärtformat ansikte, slank kropp med långa ben och hår som räcker hela vägen ner till hennes midja. Tack vare hennes nätta figur, stora ögon och oseriösa (kanske till och med något barnsliga) personlighet misstar sig många för att tro att hon är yngre än vad hon är. De flesta brukar tro att hon kommer från Iselem eller härstammar från Mörkeralverna tack vare hennes mörka hy och ansiktsdrag, andra påstår att hon kommer från Me’erfolket eftersom hon är som en fisk i vattnet. Hittills har Salt varken bekräftat eller förnekat något av alternativen.

(Face claim: Raudha Athif)

 

Personlighet
Salt har enligt de allra flesta en besynnerlig personlighet. Sällan tar hon något seriöst och tycks totalt sakna känsla för respekt, eller snarare så struntar hon helt och hållet i det. Salt gör precis så som hon själv vill oavsett om det är olagligt eller lagligt, passar sig eller inte eller rentav bara är klokt eller dumdristigt. Hennes nästan barnsliga utstrålning och nätta fysik förvillar många till att underskatta henne gravt och kanske är det precis det hon vill. Trots att det inte verkar så är Salt mycket skarpsinnig och listig, uppmärksam och begåvad på att läsa av människor och stämningar. Hon är fysiskt också bra mycket starkare och smidigare än hon ser ut – man skulle kunna säga att hon är byggd som en katt. Snabb, stark, smidig och balanserad men samtidigt liten och diskret.

 

Familj
Salts familj är hittills okänd men ofta berättar hon historier och anekdoter om sin mor och far eller till och med familj och släkt längre bort.

 

Egenskaper och förmågor
Salts alla förmågor är hittills oklara, men för de som känner till lite grann om henne så står det klart att hon är långt ifrån så ofarlig som hon först verkar. Hennes sinne är mycket vasst och hennes fysiska förmågor imponerande. Vighet, snabbhet och balans har hon så det räcker och blir över.

 

Svagheter
Några av Salts sämre sidor är att hon är girig, nyckfull och ganska så självisk. Hon är sällan lojal eller hjälpsam om det inte gynnar henne på något sätt och nyckfullheten tillsammans med detta gör att det är väldigt svårt att lita på henne.

 

 

Rollspelstrådar
Salt i Zorehn
Drakungen och gatuflickan
“Tillsätt sedan Gorja och Salt efter smak”

Leave the field below empty!

A password will be emailed to you.