Emilia

Spelas av: [Vintersaga]
Aktiv i:

Namn: Emilia
Kön: Kvinna
Ålder: Okänt
Längd: 190 cm
Tyngd: 75 kg
Ögonfärg: Bruna
Hårfärg: Svart
Födelseort: Okänt
Folkslag: Människa
Lojalitet: Sig själv
Civilstånd: Ensam

Biografi:

Vem Emilia är eller vart hon kommer ifrån är känt till väldigt få, knappt hon själv. Hon är en vandrande uppträdare som reser världen över i jakt på nästa nöje, oberörd av krig eller politik. Man har kunnat träffa på henne i hov, på cirkus, i arenor eller på gatuhörn, hennes uppträdanden utan diskriminering om social status hos hennes publik.

Utseende:

Svarthårig, lång och slank ljushyad människokvinna som oftast klär sig i traditionell Karmansk underhållningsklädsel. Hennes kläder är färgglada och billiga, men oftast slitna både från farliga uppträdanden som kommit nära på att inte gå så bra, och från att ha blivit använda väldigt länge och många gånger hårt tvättade för att bli av med ihärdiga fläckar av alla slag.

Emilia har alltid ett leende på läpparna, och sällan tecknar hon sig själv i smink eller annat tillägg för att framhäva sig själv, utan låter sin naturliga skönhet göra jobbet där det går, och ger helst upp där det inte räcker till.

Trots mångtaliga skador genom åren är hennes hud oskadd, inga ärr eller kvarlämningar från tidigare djupa sår, antydande en magisk läkningsförmåga.

Personlighet:

Sannolikt en av de muntraste kvinnor du någonsin kommer träffa, Emilia är en naturkraft av glädje och positiva energier, och hennes uppträdanden har en vana att orsaka hennes utstrålning att smitta av sig på publiken.

Egenskaper och förmågor:

Det är väldigt få saker inom underhållning Emilia inte kan, hon sjunger, spelar musik, utför kroppsliga konster och kan till och med trolla inför publiken, dock oftast demonstrerar hon inte mer än enklare gatumagi.

Fastän Emilia sällan vänder sig till våld, finns det många företeelser där hennes publik drabbar samman i konflikt av olika utsträckningar, och fullständiga främlingar har bevittnats ge sina liv för att skydda Emilia när någon av en eller annan anledning försöker bruka våld mot henne.

Emilia har helt klart magiska förmågor, men till vilken utsträckning är inte känt, osäkert om ens känt av hon själv. Hon har en intuitiv förståelse av världen omkring sig, varelser, beteendemönster, magi, kultur och historia. Hon själv har inte koll på hela sin historia, utan lever oftast i nuet och glömmer gärna bort äldre delar av sitt liv. Detta gör att Emilia inte vet hur gammal hon är, eller vad hon har gjort tidigare i livet sitt.

Det händer att historier om Emilia kommer ifatt henne, och ibland förvånas hon och väljer att inte tro på sakerna som hon påstås ha gjort, även om hon vet att hon är kapabel till vadsomhelst om det handlar om hennes egna säkerhet eller ambitioner.

Svagheter:

Emilia är ingen krigare och förlitar sig på att andra kommer till hennes försvar när fara närmar sig. Hon litar ofta på tur, och instinktiva trollformler från sig själv för att rädda sig i farliga situationer, men hennes starkaste vapen och största svaghet är hennes skarpa tunga. Hon räknar med att hon kan tala sig ur alla möjliga situationer, vilket innebär att hon försätter sig i farliga situationer utan tanke på hur hon ska ta sig ur dem, eller vilka konsekvenser de kan ha. Stöter hon på personer hon inte kan snacka cirklar kring, kan hon befinna sig i sto fara.

Leave the field below empty!

A password will be emailed to you.